Connect with us

Hír

NFI listára tette, nem fizet Trent Williamsnek a Redskins

Így vesztegesd el a liga egyik legjobb left tackle-jének a teljes évét – bemutatja a Washington Redskins. Régóta húzódik már a sztori a csapat és Trent Williams között, sokszor beszámoltunk már a fejleményekről, ebből érkezik most egy újabb fejezet, ami már nagyjából a végét is jelenti a sztorinak – legalábbis erre a szezonra.

A Redskins ugyanis Ian Rapoport információi szerint NFI, azaz Non-Football Injury listára tette Williamst, ami két dolgot jelent. Egyrészt a támadófalember így már biztosan nem játszik idén, másrészt a Redskins így nem fizeti ki neki a $6 milliós fizetését a szezon fennmaradó részére. Williams egyébként sem akart pályára lépni, szóval ez a része nem zavarja, és így elkönyvelik teljesítettnek a szezonját, tehát nem tolódik a szerződése plusz egy évet.

Balszerencséjére még mindig van egy év hátra a kontraktusából, így nem távozhat szabad emberként márciusban, csak egy trade esetén. A Redskins a trade határidő előtt az utolsó pillanatban megpróbálta elcserélni, azonban ekkor már senki nem akarta megadni azt az árat, amit kért érte – a Brownsról tudni, hogy nyáron még első kört ajánlott, most viszont már csak azért sem vitte feljebb második körnél az ajánlatát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!