Connect with us

Hír

NFL-meccsekre fogadott, eltiltották a Cardinals játékosát

Josh Shaw, a Cardinals sérültlistán lévő cornerbackje nem csak az idei évet kénytelen kihagyni, hanem a teljes 2020-ast is, azonban ennek semmi köze a sérüléséhez. A liga ugyanis eltiltotta őt, méghozzá azért, mert NFL-meccs(ek)re fogadott – adott ki erről közleményt a liga.

Az említett közleménye szerint nem találtak bizonyítékot arra, hogy belsős információk alapján fogadott volna Shaw, vagy hogy bármelyik meccset befolyásolta volna, illetve a csapattársai, az edzői vagy más játékosok sem tudtak róla. A cornerback egy vegasi kaszinóban fogadott gimis haverjaival. Igazából a csapat közelében sem volt IR-re kerülése, azaz az előszezon óta. Azt pontosan nem tudni, hogy milyen meccsekre és milyen kimenetelre fogadott a játékos.

Shaw őszinte hibának érzi a történteket, mert félreértett egy Legfelsőbb Bíróság által kiadott határozatot, szóval állítása szerint nem tudta, hogy vét a szabályok ellen – ez nyilván nem mentesíti azok alól.

Ugyan hatalmas hír az eltiltás, ez a pályán nem szól akkorát. Shaw negyedik körös volt 2015-ben, a Bengals után a Chiefsben és a Buccaneersben fordult meg, de sok vizet nem zavart. A legjobb sztori vele kapcsolatban még egyetemi éveihez köthető, amikor azt állította bokasérülése kapcsán, hogy kiugrott második emeleti lakásuk ablakán, hogy a medencében fuldokló unokaöccsét megmentse – később kiderült, hogy hazudott, és azért ugrott ki, mert a rendőrök elől menekült.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!