About the author

36 Comments

 1. 2

  Pásztor László

  Nem védem Garettet, mert kapja csak meg a szezonra az eltiltását. De 8 másodperccel a vége előtt vert helyzetben a saját 8 yardosról mi az anyámért hívnak be egy ilyen passzjátékot Tomlinék? Ez a játék csak úgy kínálta a QB hitet. Főleg úgy, hogy nem volt az annyira késői ütés, mint ahogy ti fogalmaztok. Aztán Rudolph bepipult és játszotta a faszagyereket, Garrettnek meg elpattant az agyában az egész éves szenvedés. Pounceynak én ugyanúgy egész éves eltiltást adnék, mert nincs az a “megvédem a QB” felfogás, ami azt jelenti, hogy a földönfekvő ember fejüt rugdalom. Rudolphnak mehet 2 meccs simán.

  Az előző cikkben Bjeela összefoglalója volt a legtutibb, itt mindenki ludas volt.

 2. 3

  renningan

  Futtathatták volna középen a labdát, de ez összességében mindegy. Garrett rengeteg hasonló kis aljasságot csinált már idén is, úgy néz ki, ő így vezeti le a frusztráltságát. Tök mindegy, mit hív Tomlin, ez nem egy véletlen dolog volt. Attól, hogy esélyed van valakit megütni, még nem kötelező.

 3. 4

  Pásztor László

  Okl, hogy Garrett hibázott. De nem az elvileg late hittel. Az egy jó play volt a részéről. Azt nevelik ezekbe a sportolókba már a bölcsiben is, hogy sípszóig mész és csinálod a dolgod. Garrett dolga az volt, hogy földre vigye a QB-t. Volt vagy fél másodperce észrevenni és értelemzni, hogy nincs ott a labda és még valahogy megállítania magát attól, hogy rázuhanjon Rudolph-ra. Ez lehetetlen kategória, nem aljasság.
  Rudolph utána teljesen barom módjára viselkedik. Ha zavarja, hogy a meccs utolsó játékánál földbe verik, kérdezze meg inkább az edzőjét, hogy miért vereti őt földbe ilyenkor egy vesztes meccsen. Nem a 130 kilós izomállatnak kell a sisakját tépni és pofázni (ezt külföldi oldalakon írják, hogy magyarázott közben Garrettnek). Erre a 130 kilós izomállatnak elpattant az agya. Tök jogos lesz a szezonra az eltiltás, de hogy mindenki mást is el kell tiltani a faszba, az is biztos.

 4. 5

  bjeela

  Bocs Józsi, de nem értünk teljesen egyet. Ha kikockázod a jelenetet, akkor kiderül, hogy Garett már készül átölelni Rudolphot, amikor Rudolphnak még lent van a keze benne a lasztival, és nagyjából akkor dobja el a lasztit, amikor Garett már átölelte, feje Rudolph mellén és készül beleverni a földbe a QB-t. Nem láthatta, hogy Rudi eleresztette a labdát, legfeljebb érezhette, így viszont Garett okkal igyekezett befejezni az akcióját egy sackért, ami talán még benne is van a szerződése kiegészítő részeiben, mint ösztönző. Rudolph meg okkal háborodott fel, hogy ő már megszabadult a lasztitól, tehát miért akarja őt Garett beleverni a földbe? Vagyis a balhé eleje több félreértés egyvelege. Ami utána történt az meg már a lila köd és a szabálykönyv, sőt, a büntető törvénykönyv szabályainak durva megsértése.

 5. 6

  Fetyke

  Jó kis meccs volt, kár hogy a végét már nem tudtam megvárni. :)

 6. 7

  Fetyke

  Mindenképpen te jártál jobban! :D

 7. 8

  kitalaltnev

  Zseniális a cikk címe! :)

 8. 9

  kitalaltnev

  Pazar konklúzió! Még most is röhögök… :D

 9. 10

  Keresztes Dávid

  Nálam Pouncey is egy év, nem rugdossuk egy földön fekvő fejét,akit ráadásul már lefogtak

 10. 11

  sddasdaj

  Rudolphka 4 meccs, Garrett 1 ev, de Pouncey is.. foldon rugdosod a gyerek fejet? Ez meg gazabb, mint a sisakos incidens.

 11. 12

  Sddasdaj

  Ha egy labdaeresztesert jart 4 meccs..

 12. 13

  Lajos Nagy

  Amit Randall csinált az is megérne egy eltiltást

 13. 14

  Zsolt75

  Nagy baj az agybaj…

 14. 15

  pritek

  Hopp Myles, itt ugrott jopar millio dollar. Megerte.
  Amugy a 65os malacot kellett volna meg durvan osszeverni. Annak mi baja volt?

 15. 16

  renningan

  Szerintem nem volt jó. Az orra előtt dobták el a labdát, rengeteg hasonló esetet láttunk, amikor a pass rusher ilyenkor megáll (amikor nem, akkor meg zászlót kap). Ha már a levegőben van, akkor azt mondom, hogy nem tud mit csinálni (mondjuk akkor is jogos a zászló, úgy kell repülni, hogy biztos legyen a sack, mint a kicker esetében), de nem észrevenni, hogy nem volt nála a labda, nem lehet. Oké, átölelte, mert már belekezdett a mozdulatba, a földrevitelig nem kellett elmennie, ezt direkt csinálta (3 mp volt az első kontakt és a földrevitel között).

  Ettől persze Rudolphnak nem kellett volna agyérgörcsöt kapnia, de eleve el sem jutnak idáig, ha Garrett idejében leáll.

 16. 17

  renningan

  Én úgy kockáztam ki, hogy Garrettnek még látnia kell a passzt, és utána a kontakt után 3 mp, míg földre viszi az irányítót. Szerintem ez elkerülhető lett volna, láttunk már hasonlót szép számmal (és ilyen végkifejletet is, persze a bunyó része nélkül), pláne, hogy most már annyira védik az irányítókat, hogy már csak maga miatt is célszerű duplán óvatosnak lennie a pss rushernek.

 17. 18

  Sddasdaj

  Azt se ertettem.. Mehetett volna vallra, teljesen felesleges volt. Nyilvan gyorsan tortennek az esemenyek, de…

 18. 19

  Bélabá a csótány

  “Ettől persze Rudolphnak nem kellett volna agyérgörcsöt kapnia”
  Ütik idén mint a répát,nem csoda az agyérgörcs.

 19. 20

  ducksfan

  Ahogy én láttam, maga a Sack kísérlete rendben volt, szerintem nem tudott nem odaérni. Ami nem volt rendben, hogy teljes súlyával ráesett, szándékosan és nem is igyekezett gyorsan lejönni. Ezért a zászló mindenképpen járt volna.
  Rudolph nyilván ezt zokon vette, de azért a rugdosás, sisakletépés nem fér bele.
  Ami utána történt, az még aztán végképp nem. Remélem szigorú büntetést kapnak.

 20. 21

  Kopi3.14

  Rudi eltiltása mégis miért nem növeli az esélyeket? Szerintem pont de.

 21. 22

  Skyfire

  mind a két csapatban jó 2-3 játékos kaphat csekket, és persze Rudi-Garret eltiltás. Az irányító 3-4 meccsre, Garret meg legalább fél szezon. Megértem az indulatokat, mert csoport meccs, de győztes meccsen ilyet csinálni…nagyon neveletlen ez a Cleveland, ezt az egész éves sárga zászlók is bizonyítják. Rudi meg ha még 1 ilyen meccset hoz, jöhet Kaepernick :DDD

 22. 23

  Pásztor László

  Tedd hozzá még Pouncey-t is arra szezonos eltiltásra.

 23. 24

  Krisztian Fekete

  Persze, mert idén játszik. :D

 24. 25

  ahanem

  Pouncey helyében még jól meg is tapostam volna Garrettet, mégis mi a faszt képzel hogy sisakkal játszadozik?

 25. 26

  bjeela

  Akkor vagy az én kockázóm vagy a tijéd rossz. :D

 26. 27

  renningan

  :D a végeredményen mondjuk nem változtat semmit :D

 27. 28

  kitalaltnev

  Engem meg az ébresztett. :))
  Ja, és “jó” a francokat…sajnos. :(

 28. 29

  bjeela

  Stimmel.

 29. 30

  acsdav2

  Ha jól számoltam kb. 1,4M-t bukik. Már 23M-at kézhez kapott.

 30. 31

  ahanem

  Falemberként az a dolga, hogy megvédi az irányítót. Ettől is függetlenül a nyak (védtelen) területének megtaposása meg a csőrrel belerúgok párat a sisakba (ami egyébként nekem jobban fáj mint neki) nem feltétlen ugyanazzal a veszélyfaktorral bír. Ha megtaposom a nyakát akkor jobb esetben fuldokolva fog felkelni, így meg semmi baja nincs.

 31. 32

  atis123Juve

  Igen, falemberként nem tette a dolgát rendesen. Csak szólok, hogy amit leírtál még az MMA-ban sem megengedett… Ugyanolyan gusztustalan volt amit csinált, egyelőre ez nem egy börtön liga.

 32. 33

  ahanem

  Teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem egy szép dolog, sőt.
  Egyébként nem tudom te viszont mennyire vagy tisztában vele, centerek nem edge rushert szoktak blokkolni, ebben a playben sem a center dolga volt a szélről érkező passzsiettető megfogása.

  Engem mondjuk nem érdekel mennyire volt “gusztustalan”, ha a csapattársamat életveszélyes módon megtámadják, az a LEGKEVESEBB, hogy megpróbálom minél jobban visszaadni. Ez egy egyszerű túlélési ösztön.

 33. 34

  atis123Juve

  Két kérdés. Nem azt csinálta? Másik kérdés Rudit is megtapostad volna, ugye?

 34. 35

  atis123Juve

  Fociztam Megye II-ben, úgyhogy nekem nem kell elmagyarázni. De a torokra taposás, konkrétan gyilkossági kísérlet. Az már nem túlélési ösztön, hanem gyilkos ösztön, aminek nincs pályán a helye. A harcművészetben is az ellenfél ártalmatlanná tevése a cél, nem megölése. Itt erősen átestél a ló túloldalára. Az értem, hogy fájdalmat akarsz neki okozni, de azért vannak szintek. Amúgy emlékeim szerint annál a playnél pont belülről jött át…

 35. 36

  ahanem

  “De a torokra taposás, konkrétan gyilkossági kísérlet.”
  Körülbelül pont annyira, mint egy szabad fejtetőt teljes erőből, nagy lendítéssel egy kemény sisakkal megütni. Csak a betört koponyát jóval nehezebb reparálni, mint a légutakat.

  Direkt megnéztem, szélről jött, a fal belső fele nagyon messze volt az irányítótól, mert mentek blokkolni felfelé.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team