Connect with us

Hír

Sean Lee az igazi csapatjátékos

Az NFL üzlet, amivel a játékosok is abszolút tisztában vannak. Itt nem igazán van csapathűség, bármikor repülhet bárki, és bár olyan előfordul, hogy egy-egy játékos belemegy a fizetéscsökkentésbe, hogy maradhasson aktuális csapatánál (lásd Danny Amendolát a Patriotsban), olyanról nagyon ritkán hallani, hogy a fizetéscsökkentést maga a játékos kéri.

 

 

Stephen Jones nyilatkozott nemrég Sean Lee-ről, a csapat 33 éves linebackeréről. Jaylon Smith-szel és Leighton Vander Esch-sel a keretben már nem volt szükség a veterán, sokat kereső játékosra, és úgy tűnt, idén meg is szabadul tőle a csapat. A Cowboys nem is nagyon gondolkozott másban, Jones szerint soha nem kérték Lee-t arra, hogy mondjon le a fizetése egy részéről, az egész a védő ötlete volt: önként lemondott a 7 milliós fizetésének a feléről, hogy Dallasban maradhasson.

 

A védő jelenleg 3,5 millió dollárt keres (3,5 millió dollárnyi ösztönzővel, de mivel keveset játszik, nem valószínű, hogy ebből bármit is látna), jövőre pedig szabadügynök lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!