Connect with us

Hír

Sean Lee az igazi csapatjátékos

Az NFL üzlet, amivel a játékosok is abszolút tisztában vannak. Itt nem igazán van csapathűség, bármikor repülhet bárki, és bár olyan előfordul, hogy egy-egy játékos belemegy a fizetéscsökkentésbe, hogy maradhasson aktuális csapatánál (lásd Danny Amendolát a Patriotsban), olyanról nagyon ritkán hallani, hogy a fizetéscsökkentést maga a játékos kéri.

 

 

Stephen Jones nyilatkozott nemrég Sean Lee-ről, a csapat 33 éves linebackeréről. Jaylon Smith-szel és Leighton Vander Esch-sel a keretben már nem volt szükség a veterán, sokat kereső játékosra, és úgy tűnt, idén meg is szabadul tőle a csapat. A Cowboys nem is nagyon gondolkozott másban, Jones szerint soha nem kérték Lee-t arra, hogy mondjon le a fizetése egy részéről, az egész a védő ötlete volt: önként lemondott a 7 milliós fizetésének a feléről, hogy Dallasban maradhasson.

 

A védő jelenleg 3,5 millió dollárt keres (3,5 millió dollárnyi ösztönzővel, de mivel keveset játszik, nem valószínű, hogy ebből bármit is látna), jövőre pedig szabadügynök lesz.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások