Connect with us

Hír

Sérülésjelentés a 9. forduló előtt

Nézzük, mi a helyzet a fontosabb sérülésekkel a 9. forduló előtt.

Patrick Mahomes limitáltan edzett és kérdéses besorolást kapott a Vikings elleni meccs előtt, egyelőre nem tudni, pályára tud-e lépni, de a várakozások szerint valószínűbb, hogy jövő héten tér majd vissza. A Chiefsnél a támadófalból Eric Fisher és Laurent Duvernay-Tardif , a védőfalból Alex Okafor biztosan nem játszik majd, Chris Jones, Frank Clark és Kendall Fuller kérdéses besorolást kapott.

Davante Adams szintén kérdéses besorolást kapott, de azt remélik a Packersnél, hogy vissza tud térni az elkapó. Ugyanez a helyzet DeSean Jacksonnal is az Eaglesnél, illetve Marquise Brownnal a Ravensnél. Adam Thielen játéka szintén kérdéses a Vikingsban, a Giantsnél Sterling Shepard viszont biztosan visszatér a kezdőbe agyrázkódása után.

Quandre Diggs seahawksos bemutatkozására még várni kell, a Lionsból elcserélt safetynek ugyanis a comhajlítójából kellett vért lecsapolni. OJ Howard továbbra sem játékra kész a Buccaneersnél, így nem lép pályára a Seahawks ellen.

A Texansnál a támadófal állapota van függőben, ugyanis Laremy Tunsil és az újonc Tytus Howard játékáról is csak a mérkőzés előtt döntenek a csapatnál. Az viszont biztos, hogy nem játszik Will Fuller, Greg Mancz, Lonnie Johnson, Bradley Roby és Tashaun Gipson sem, így nagyon hiányos lesz a secondary Londonban.

James Conner minden bizonnyal nem tud majd pályára lépni a Steelersben a Colts elleni találkozón, így Jaylen Samuels kaphat nagy szerepet. A csapatnál Ramon Foster és Roosevelt Nix is out besorolást kapott.

A Jetsnél elég sokan nem léphetnek majd pályára: Ryan Kalil, Trumaine Johnson, Josh Bellamy, Rontez Miles, CJ Mosley, Blake Cashman (aki IR-re került). Sokan kérdésesek is emellé.

A Titansnél a védőfalember Jurrell Casey és a tight end Delanie Walker sem bevethető.

A teljes sérülésjelentéseket összegyűjtve a PFT jóvoltából ide kattintva tekinthetitek meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!