Connect with us

Hír

Stafford még idén vissza akar térni, bármilyen is legyen a csapat mérlege

Matthew Stafford nem edzett szerdán és jó eséllyel kihagyja sorozatban a harmadik mérkőzését is. A Lions jelenleg 3-6-1-es, a rájátszás esélytelen, így sok érv nincs a mellett, hogy erőltesse a csapat az irányító visszatérését. Ez azonban Staffordot nem érdekli.

 

 

Hogy miért akarok visszatérni? Mert ez az, amit csinálok. Értem a kérdést, de ez az, amit imádok csinálni. Imádok futballozni, értékelem azt a rengeteg erőfeszítést, amit a szervezet tagjai végeznek el azért nap mint nap, hogy nyerjen a csapat vasárnap, és egyszerűen a részese akarok ennek lenni. Nem érdekel, hogy a 12. vagy a 17. héten térek vissza, ha lehetőségem lesz rá, akkor ott leszek a pályán

 

– mondta Stafford (via Tim Twentyman).

 

Stafford sorozatban 136 meccsen volt kezdő, mielőtt megsérült három hete. Ráadásul karrierje legjobb idényét hozta idén, abszolút elit szinten játszott – ha nem sérül meg, akkor ilyen ütemben minimum top 3-ban végzett volna passzolt TD-kben és yardokban is. A Lions egyébként a 14. héten a Vikings, a 17. héten pedig a Packers ellen lép pályára – ha a rájátszásért már nem is küzdhet, de még komolyan beleszólhat annak alakulásába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!