Connect with us

Hír

Sterling Shepard visszakerült az agyrázkódás protokollba, nem játszik ma éjjel

Úgy volt, hogy a New York Giants visszakapja első számú elkapóját, Sterling Shepardöt, hiszen pénteken kikerült az agyrázkódás protokollból, tehát az orvosok engedélyezték a játékát. Ez azonban vasárnapra megváltozott, ugyanis a receiver újra tüneteket tapasztalt, így ismét kivizsgálták, és visszakerült a protokollba.

Shepard így már egy hónapja harcképtelen, október 6-án szenvedett utoljára agyrázkódást, így ma a Dallas Cowboys elleni hétfő esti rangadón zsinórban a negyedik meccsét hagyja ki emiatt. Shepard hiányában az újonc Darius Slayton lépett elő, aki Daniel Jones egyik kedvenc célpontja lett és több nagy játékot is bemutatott. Rajta kívül ugyebár az utóbbi hetekben eltiltásából visszatért Golden Tate, sérüléséből pedig Evan Engram és Saquon Barkley is, így már csak Shepard hiányzik a teljes fegyverarzenálhoz.

Jó kérdés, hogy az újra előkerülő tünetek miatt meddig nem lesz hadrafogható az elkapó, de a hosszútávú egészsége miatt lehet, hogy érdemes óvatosan bánni a visszatérésével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!