About the author

22 Comments

 1. 1

  pritek

  Hát Howard nem Arians alatt fog kiteljesedni, az hetszentseg.

 2. 2

  RvBalazs

  cseréljenek kicsit NFC North-ban:
  Lions offense + Bears Defense és sima super bowl… :D
  mellettük meg a Packs Vikes duó megy a PO-ba… csodaszép

 3. 3

  Antal Kovacs

  Bár Haskins nem volt jó, de nem olyan borzasztó, mint sok helyen írják:
  – volt pontatlan passza, meg túldobott passza – ami ha magvan sima TD, és az INT is az ő hibája, ez tény
  – de volt olyan túldobott passza is, ami sima catch, ha a WR nem lassít be, voltak drop-ok is megint természetesen
  – a zsebben mozoghatna jobban, és a blitzeket is jobban kéne olvasnia, ezen fejlesztenie kell
  – de ha olyan szinten váltja el magát az OL drive-onként minimum egyszer, hogy a blitzelő LB úgy megy át, hogy 2-3 yardra se jobbra se balra sincs senki, akkor wilsoni kvalitások kellenek, meg több rutin, de úgy is nehéz
  – az utolsó 2 drive-ban meg bár nem jött össze a TD, de a kötelező passzokat megdobta, és most elég volt a 2 FG is
  – persze ez a Skins-nek annyira elég, hogy így ki lehet csúszni a top 3 pickből…

  Összességében nála a mentális éretlenséget látom ,mint a legnagyobb hiány, kell Alex Smith mentronak, meg kell egy HC aki tudja irányítani és fejleszteni.

 4. 4

  Krisztian Fekete

  Vajon beférne a fizetési sapka alá? :D Tudja valaki? :)

 5. 5

  Zoltán Debreczeni

  Traubi a Pecc ellen tavaly tökös volt. Meg Nagy is. A chichagoi levegőben lehet valami. Vagy a 85 ös csapat mérgezi a vizet. Idővel mindenki szétcsúszik ott.

 6. 6

  Kopi3.14

  Nem kéne egy normális futó? Aki tud egy meccsen négy TD-t szerezni.

 7. 7

  csak ezt ne

  Nagyszerű kérdés! A nem evidens tehetségeket, nem mindig látják meg, mert nem monitorozzák megfelelően. Kizárólag az Alabama meg a Clemson meg hasonló top csapatok játékosait nem akkora trüváj “felfedezni”, de kockázat mentes, az egyszerű utakon járó csapatok GM-jei kedvelik ezt.

  Ugyanakkor a hátsó körökben mindig ott bujkál néhány hihetetlen képességű, nagy potenciállal rendelkező játékos, akiket a szakértők nem tudnak rendesen értékelni. Ehhez nyilván nem elég megnézni a számait, még a videó is kevés. Ehhez mélyebben kell(ene) ismerni a tehetségeket. Ezért minden csapat próbál országos lefedettségű játékos megfigyelő brigádot fenntartani, akik a területükön felbukkanó tehetségeket próbálják meg beajánlani a franchise draftjára (nyilván az egyetemi edzők ajánlásai, személyes megnézések és interjúk segítségével). És még így is kihullik vagy csak éppen a végén fennakad a szűrőn jó pár tehetség.

  A másik faktor, ha sérült vagy, egy rövid idényű egyetemi szezonban az sokat ront az esélyeiden. Akármennyire nagy tehetség Tua, azért nagyon rizikós húzás lesz bárki részéről, nagyon csodálkoznék az első kör elejében.

  A TE poszt ráadásul nem annyira lényeges eleme sok egyetemi csapat játékának. Az irányítók, WR-ek és a futók jóval alaposabban felmérhetők.

  Mindezek ellenére meglepő, hogy mennyi top tehetségnek tartott játékos bukik el az NFL-ben, míg sokszor hátul draftolt vagy éppen draftolatlan játékosok válnak meghatározókká. Alighanem a fizikai paramétereket túl, míg a lelki, szellemi tényezőket alul értékelik.

 8. 8

  RvBalazs

  Lions offense: 82 M USD
  és a Bears defense is pont ennyi.
  szóval pont befér egy kisebb Special teammel

 9. 9

  RvBalazs

  Lions offense: 82 M USD
  és a Bears defense is pont ennyi.
  szóval pont befér egy kisebb Special teammel

 10. 10

  bjeela

  Ha jobban belegondolok, akkor a legnagyobb gond arrafelé Halas papa és az ő túlzott dominanciája és a családja. 1963 óta ez a csapat nem viszi semmire(akkor vette át a vezetést Hala papa fia). Volt egy nagyobb és egy kisebb csoda, de nincs tradicionálisan jó vezetés, irányítás, stratégia, koncepció, csak valami ködös nosztalgia, ami nem vezet sehova. 1963 után volt 14 év ordító némaság, aztán jött a hetvenes évek vége, nyolcvanas évek, amikor ismét volt foci Csikágóban, aztán 94-től megint semmi(de inkább 90-től), majd 2005-6-ban egy kis fellángolás és aztán továbbra is a semmi, egészen a tavalyi “nédda, foci Csikágóban, eztmeghogy?” rácsodálkozásig, ami tulajdonképpen eddig tartott. És ez a csapat a liga történelmének második legsikeresebb csapata. Papíron. Jelenleg egy nagy gőzölgő szarkupac.

 11. 12

  Csabesz20

  Amúgy miért lehet, hogy az elmúlt években az ilyen űbernagy tejetségnek kikiáltott TE-k rendre, ha nem is besülnek, de koránt sem lesznek olyan dominánsak, mint amit jósolnak nekik. Pl. Ebron, OJ. Howard, D. Goedert (igaz mellete ott van Ertz), míg névtelenbbek kiemelkednek és ligaelitté válnak, mint Kittle vagy Hooper?

 12. 13

  bjeela

  Sebaj, majd megszerezzük Minshew-t és megnyerjük a SB-t. Vagynem.

  Amúgy ez egy katasztrófa és gyalázat, amit Nagy offens címén bemutat nálunk. A pokol pedig tuti befagyott, mert ez a szélhámos még mindig itt rontja a levegőt.

 13. 14

  Krisztian Fekete

  Köszi

 14. 15

  Tibor Cseh

  Igazolja le a Pittsburgh Eli-t erre a szezonra es lesz egy uj szurkolojuk.Minimum.A Giants-el mar torkig vagyok.

 15. 16

  Szinyo99

  Na például itt nem értem, hogy egy Kaepernick csapat nélkül a Steelers meg szenved az irányitokkal és igen teljesen igaz, hogy nem egy top 5-os qb, nem játszott több éve de tegye mindenki a szívére a kezét és mondja azt, hogy Rudolphot es Hodgest nem játszana le.

 16. 17

  bjeela

  Nem. Fal kellene, amelyik képes utat nyitni egy futó előtt. És egy rendes OC, akinek van használható playbookja, ért valamit a támadóstratégiákhoz, esetleg képes fejleszteni a jelenlegi keretet, mert Matt Nagy erre nem alkalmas.

 17. 18

  renningan

  Látatlanban is Colin.

 18. 19

  Viktor Gál

  Nem lehet, hogy Detroitban van a hiba? Majdnem ugyanazzal a pickkel kihúzták Ebront.

 19. 20

  ewzywv

  nemtom igazából, persze Keap-ben több a fantázia mint Rudolphban, de teljesen más stílusú irányító, szezon közben kéne átszabni kb a teljes playbookot (+ Kaep nem rossz irányító, de láthatóan nem gondolják annyira jónak a csapatok, hogy megérje miatta bevállalni a médiacirkuszt és a lehetséges öltözői balhékat)

 20. 21

  Szinyo99

  Teljesen igazad van bár szerintem ebben az esetben Big Ben kiesésével is jócskán át kellett szabni a playbookot, és egy lehetséges rájátszás ennyi rizikot simán megérne

 21. 22

  ahanem

  Ja, fenteziben Hopkinst cseréltem le Rosasra, ezért rúgott be az egyik 4et, a másik hagyott ki 2t.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team