Connect with us

Hír

Tovább szedi áldozatait a játék

A 12. hét sem múlott el sérülések nélkül. Eric Ebronról és Terron Armsteadről már írtunk, de nem csak ők jártak rosszul.

 

 

A Raiders nemcsak csúnyán kikapott a Jetstől, de még az újonc elkapó Hunter Renfrow-t is elveszítette (törött borda). Nem tudni, mikor térhet vissza a pályára a 31 elkapásból 396 yardot és két TD-t szerző játékos.

 

A 49ers elveszítette Damontre Moore-t az egész szezonra. A csere védőfalember eltörte a karját.

 

A Bears támadófala komoly csapást szenvedett, a kezdő RT Bobby Massie bokája ugyanis kificamodott, hetekre kidőlt. Jó eséllyel idén már nem látjuk a pályán.

 

A Giantsnél Jabrill Peppers sérült meg, a hátproblémái miatt biztosan nem fog játszani a Packers ellen vasárnap, nagy valószínűséggel hetekre kidőlt. További rossz hír, hogy Golden Tate-nek agyrázkódása van, bár azt egyelőre nem tudni, hogy emiatt kell-e mérkőzést kihagynia.

 

A Jets elveszítette a right tackle Chuma Edogát egy térdsérülés miatt. A harmadik körös újoncra több hét kihagyás vár, a helyét Brandon Shell veszi majd át. A Jets egyébként korábban már elveszítette a kezdő centerét (Ryan Kalil) és a kezdő RG-ját (Brian Winters), a kezdő LG Kelechi Osemelét pedig kivágta, mert nem volt hajlandó sérülten játszani.

 

A Panthersnél kidőlt Dontari Poe a szezon hátralévő részére. A kiváló NT 22 tackle-t és négy sacket szerzett idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!