About the author

9 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Jogos, a podcast előtt/alatt olvastam a díjátadó cikket, és ott viszonylag simán első.
  Közben az jutott eszembe, hogy LaFleur miért nem merült fel?
  Amúgy mi lenne nálad a QB sorrend?

 2. 2

  ducksfan

  Jogos, a podcast előtt/alatt olvastam a díjátadó cikket, és ott viszonylag simán első.
  Közben az jutott eszembe, hogy LaFleur miért nem merült fel?
  Amúgy mi lenne nálad a QB sorrend?

 3. 3

  Leonidasz007

  3 nevet lehetett írni és bár LaFleur jó mögöttük jöhet csak szóba, így ezért nem. Sztem simán top5 mindegyikünknél, de így pont kicsúszott.

  QB nagyon jó kérdés, de én nem tartom sokra/soha nem is tartottam sokra Teddyt. Amugy nagyon hasonló képességüek, de sztem Jimmy, Teddy, Brissett minimális különbségekkel

 4. 4

  okokok

  Azt mondjatok, hogy Nick Bosanak jobbak a statisztikai, mint a tesojanak. Pontosan mire gondoltok itt? Mert az egy szem interceptionon kivul gyakorlatilag nulla olyan statisztikat talalok, amiben Nick jobb lenne, tobbek kozott a %-os nyomas, amit kiemeltetek, Joeynal epp 25% felett van es a legmagasabb az nflben, a tobbi statrol es PFF grade-rol nem is beszelve.

 5. 5

  okokok

  Beneztem a nyomas %ot, pass rush win%ra gondoltam, de ettol meg a kerdesem all

 6. 6

  ducksfan

  Én ezt a Payton hype-ot nagyon nem értem, szerintem mind Reich mind Shanahan nehezebb helyzetből hoznak ki többet.
  A Saints egy gyenge csoportot vezet úgy, hogy a szezon előtt a kezdő játékosok alapján SB esélyes csapatként beszélt róluk mindenki, és most, hogy kiesett Brees, míg így is a fenti 3 csapat közül náluk van a legjobb QB.
  Shanahan egy olyan csoportban vezet, ahol a tavalyi SB döntős csapat nem sokat gyengült, a Seahawksban liga egyik TOP3-as QB-ja játszik. Ráadásul egy 4-12-es csapatból csinált csoportgyőzelemre esélyes gárdát.
  Reich meg elveszti Luck-ot közvetlenül a szezon előtt, elég sok a sérültjük folyamatosan, és ennek ellenére még simán behúzhatják a csoportot vagy a WC helyet.

  A keret alapján egyértelműen a Saints a legerősebb (most csak a 3 csapatot nézve), alig vannak fontos sérültjeik, tényleg nem értem, mire ez az egyöntetű vélemény.

 7. 7

  Leonidasz007

  Sztem pont az edzőknél azt beszéltük hogy nem egyöntetű győztes. Ő nyert végül de szoros volt a 3 edző közt. Sőt emlékszem h azt beszéltük hogy jó lenne egy holtverseny/kár hogy nem kaphatja meg mindhárom. Amugy sztem a Colts csopprtja sokkal gyengébb.. de pl a Saints ellenfelei voltak a legerosebbek. És Bridgewater sem a legjobb QB a háromból. (Am én Reichet írtam elsőnek)

 8. 8

  Leonidasz007

  Mondom részemről ez félig elnézés volt mert úgy emlékeztem még több a sackje is, valsmint 1 INT. Amikor ránéz az ember a statra akkor ilyen ragad meg benne. Én csak erre céloztam. (Amugy én nem rá szavaztam)

 9. 9

  Leonidasz007

  Ez részben jogos. Én még az utolsó furduló előttről beszéltem. Amugy pass rush hatékonyságban jobb Nick. Jóval Kevesebb pass rush snapbol picivel kevesebb nyomása van csak. Amugy ja nagyon hasonló számok.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team