About the author

16 Comments

 1. 1

  Bélabá a csótány

  Mikor minden szar + még KD is beköltözik melléd a pincébe.:=(

 2. 2

  Tizenkettes

  Ki az a KD? Katona Dani?

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Igen

 4. 4

  chester

  Egy honapja agyalok hogy mi ez a pince dolog nalad de meg mindig nem jottem ra :D

 5. 5

  csak ezt ne

  Ez a Kap dolog olyan, mint a liga “harca” az agyrázkódás ellen. Hogy igény nagyon lenne rá, ezért úgy csinálnak, hogy jaj de komolyan vesszük, de amúgy valójában egyáltalán nem. Vagy mint ez a PI szabály, hoztam is, meg nem is. De inkább nem is. Rossz a PR-ja, mert a bátrak hazájában letérdel egy létező társadalmi probléma miatt akkor vége van, ha sima bűnöző, erőszaktevő lenne, akkor semmi gond (ahogy ti is mondtátok), ennek az oka, hogy Trump belengette a monopóliumnak, hogy adózni kell komolyabban, ha ezt tovább engedik. Akkor behúzták a vészféket, konkrétan hányok tőlük.

  Cam Newton, ha egészséges és felfogja, hogy last chance, hogy valamit elérjen, (2015 óta azért lehet tudni, hogy van olyan Newton amelyik nagyon is megéri a befektetést) akár dobhatna egy nagyot jó pár csapaton. Csak ez az egy jó év nagyon kevés egy 9 éves karrierben. A Bearsnek nagyon jó lenne egy évre, próba cseresznye alapon, ez nem is kérdéses, de nagyon nehéz elképzelni az összeszorított foggal küzdő Cam-et mondjuk Green Bayben a hóban.

  Így van maradjon a Darnolds Gase duó. Ne is egy évig, legalább háromig. Akkor a csúcson lehet kiszállni, egy 8-8-as szezonnal (lehet optimista voltam).

  Dak nálam nem egy hú de komoly irányító. Van olyan rendszer, amivel jól tudja működtetni a csapatot. Most egy top 5-ös futóval, elég jó fallal, remek elkapó szekcióval, meglehetős TE-ekkel, jó közepes védelemmel, jó tervekkel, elég jó néz ki. De van még legalább 20 ilyen irányító. Amikor neki kellene igazából előlépni akkor sose fog szerintem, nagyot alakítani, úgyhogy maradjon itt, csendesen szerényen egy jól menedzselt csapatban, mert egy gyengébb franchise esetén kölcsönösen falnak vezetnék egymást. Prescott bátor, mobilis és megbízható abban amit tud, elég jó a karja. Nem túl okos, nem jól olvas, viszont, ennek megfelelően clutch szitukban sokszor hozott és fog is rossz döntéseket hozni, márpedig emiatt a PO sose lesz igazán az ő műfaja. Jó lesz neki a tag is szerintem. Ezt az istenítését nem is értem. 5-4, ez a magasztalt teljesítmény hozadéka. Végül az amit kér meg kell adni, ezen meg egyenesen nevettem. Így van, ez pont annyira igaz, mint a Julio Jones minden pénzt megér. Sapka esetén nincs olyan játékos, akihez egy profi vezetésnek így szabadna viszonyulnia. nyilván tartsák meg, de ne már a pótolhatatlan szinten, mert nem az.

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Valami osztrák dolog lehet. :D

 7. 8

  renningan

  A Dak résszel nagyon nem értek egyet. Hány QB-t draftoltak az elmúlt 5 évben, és belőlük hányan jobbak, mint Dak? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ő az elitek elitje, csak azt, hogy baromi nehéz még Dak szintű irányítót is találni, nemhogy egy jobbat.

 8. 9

  renningan

  Csak hogy válaszoljak a kérdésemre: Luckék óta (és ilyen olyan okokból már ők sincsenek a ligában), Carr, Garoppolo, Bridgewater, Mariota, Winston, Prescott, Brissett, Hackenberg, Lynch, Wentz, Goff, Kizer, Watson, Trubisky, Mahomes, Rudolph, LJ, Rosen, Allen, Darnold, Mayfield, Murray, Jones, Haskins és Lock azok, akik magasan lettek kiválasztva, kvázi franchise vagy jövőbeni franchise QB-nak, köztük egy csomó első körös.

  Az ideieket még korai leírni, de a tavalyiak közül egyedül LJ játszik jobban, mint Prescott, illetve a korábbiak közül Watson, Mahomes és talán Wentz. És ugye ha te egy NFL csapat vagy, akkor egy pocsék pickel pár évig azért még szívsz, hátha bejön. Ha nem sikerül belenyúlnod a tutiba, akkor évekre hazavágod magad és utána sincs garancia, hogy találsz egy jó irányítót. Az irányító az egyetlen poszt, ahol már a közepes sem feltétlenül pótolható, nemhogy a már jó szint.

 9. 10

  csak ezt ne

  Itt van JG vagy Goff. Ezek nálam sokkal ígéretesebbek. Goff már volt is SB-ban az nem is vitás, de JG is sokkal ígéretesebb, annak ellenére, hogy az idei éve elég nem szép eleddig. Majd a PO megmutatja, hogy ki mit ér. Igazából 3-4 év és kiderül. Szerintem Rivers, Cousins és ha stabilan ilyen jó lesz Prescott is az igazi méreg a komoly sikerek szempontjából. Mert akár jó párszor oda lehet érni vele a PO-ba is, de ott már kiütköznek a különbségek. Meglátjuk én nem gondolnám, hogy egy főnyeremény lenne. Mayfieldben is inkább érzem a lehetőséget Murray még nem tudjuk. Mahomes és Watson is egyértelműen. Most sok olyan van akiben benne van, csak nem tudott kijönni, mint például Stafford vagy Foles is csak véletlenül lett SB MVP. Ami szerintem az említett hármasból egyiknek sem fog soha összejönni. De Dak sőt még Cousins vagy Rivers is simán rám cáfolhat.

 10. 11

  ahanem

  Van 20 ilyen irányító, csak abból 12 nem az NFL-ben, vagy nem tudom hogyan…

 11. 12

  csak ezt ne

  Akkor akik (hangsúlyozom szerintem, tehát nem szentírás), jobbak mint Dak: Mahomes, Watson,TB, Brees, Wilson, Big Ben, Rodgers, Ryan, (eddig aligha vitatkozhatunk), ezeknek én jobban örülnék a csapatomnál irányítóként de ez már simán vitatható: Goff, Stafford, Wentz, Foles, Newton, Rivers, JG, Mayfield, Lamar.

  Akik nagyjából ugyanez a szint (szerintem):Carr, Tannehill, Cousins, Dalton, Keenum,

  Kicsi a minta de simán lehetnek jobbak: Murray, Minshew, Kyle Allen.

  Kicsit gyengébbek: Mariota, Winston, Fitzpatrick, Bridgewater, Jones, Flacco, Brissett

  Sokkal gyengébbek: Trubisky, Darnolds, Rudolph, Josh Allen, Rosen, Haskins.

  Továbbra sem hiszem, hogy az általam jobbra vagy legalább egyenlőre hozott irányítók közül valamelyik képtelen lett volna ezzel a Cowboys-szal minimum összehozni ezt az 5-4-et, valójában azt gondolom, hogy a nagy többségük jobban állna.

 12. 13

  ahanem

  Fel is soroltad a nyolcat, akit én is említettem. Nálam mondjuk még Stafford is egyértelműen jobb, de főleg az idei év alapján a többiről ezt nagyon nem állítom.
  Newton már kezd öregedni, a sérülésmizériája szerintem ezt egyértelműen mutatja.
  Goff és Garoppolo egyértelműen rendszerirányítók, ha adott rendszerben valami nem működik, összefossák magukat (madj megnézhetjük a playoffban Jimmy G-t egy elit run defense ellen, hogy még az MNF-nél is rosszabb lesz).
  Rivers megint elkezdett full homályokat dobni, ezért én most per pillanat nem tartom jobbnak (tavaly még fordítva lett volna), Wentz pedig nem hozza azt a pluszt, amit már láttunk tőle.
  Lámárdzsekszon még mindig egy futó, irányító aspektusát nézve nincs ott, mint Dak, bár én látok bele még fejlődést az elkövetkezendő 2-3 évben, azuán pedig már simán lehet jobb is.
  Mayfieldről meg beszéljenek az interception statisztikái helyettem.

  A csereirányítókról pedig azt feltételezni, hogy playoffba juttatják a csapatukat, elég merész. Lehet itt dobálózni azzal, hogy persze Daknek könnyű, mert elit fal veszi körbe, de a HC-je meg aktívan szabotálja.

  És mindezt mondom úgy, hogy én sem kedvelem az arcot, de azt el kell ismerni, hogy azért látható fejlődés nála, még akkor is, ha a támadóséma nem segíti ezt elő.

 13. 14

  csak ezt ne

  Ok, nézzük meg 5 év múlva, mi jött ki Dak-ból. Én nem látom, őszintén szólva egyáltalán, hogy szabotálnák, én azt látom, hogy maximálisan segíteni próbálják. Kap elég jó védelmet, jó célpontokat, jó futót, egy számára kialakított, szerintem a kreatívabbak közé tartozó playbookot, és egy elfogadható D-t is, tehát nem elvárás a 30+ pont meccsenként. Meccsenként dob 36-ot ez teljesen Ok, amikor vezet a csapat kevesebbet, amikor hátrányban van nyilván többet. Pont úgy látom, hogy ideális körülmények között éri el idén amit. De túlragoztuk, még bizonyíthat.

 14. 15

  ahanem

  A vele egykorúakhoz képest szerintem többet bizonyított, mint az ember elvár egy 4. körös picktől.
  Meg úgy amióta őt draftolták, van egy Mahomes meg egy Watson, akik jobbak. Az olyan esetek miatt, mint amikor a győzelemért támadtok, és pontszerző szituban futtatjátok a labdát passz helyett, amikor előbbi nem működött egész meccsen, utóbbi pedig igen, miatt érzem úgy, hogy kedves Jason úr szabotál. Simán állhatnának 7-2vel is, de nem bánom, így legalább izgalmas a csoport.

  5 év múlva jó is lenne megnézni, egy Brees, Brady, Big Ben nélküli ligában hova lehetne tenni a Dak szintű QB-kat.

 15. 16

  csak ezt ne

  Nem is kérdés, hogy szerencsés pick volt, pláne a 4. körben, és Tony megroggyanása után zseniálisan robbantak be Zeke-el. De azóta láttuk (látni véltem) a korlátokat is.

  Ok majd megnézzük.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team