About the author

18 Comments

 1. 1

  Ádám Váradi

  Fetyke mit gondolsz?

 2. 2

  Sestertius

  Am egyre idegesítőbb zene van a felvezetésben :D

 3. 3

  Leonidasz007

  Én nem húzzam volna Mosest első körben és más MLBt se. Ő tényleg hatàreset lehetne de nem gondoltam. Az LB class gyenge így kihagyhatónak éreztem.

 4. 4

  Sestertius

  Nem rossz az EDGE amúgy.
  Én ezen a 3 poszton gondolkodnék (edge, fs, mlb) aztán aki legjobb értéken van

 5. 5

  Fetyke

  Majd csak este tudom meghallgatni… :)

 6. 6

  balentin

  Elnézést, de hogy lehet ilyet mondani G-Eazy zenéjére? :(

 7. 7

  Fetyke

  Nem a mi világunk! :)

 8. 8

  Sestertius

  Nem tudom MLB nincs e értéken első kör végén, de én nagyon ide húznék.. esetleg FS
  (a Ravenshez természetesen )

  Áh, 1 pickel később jön a LB.. és még alabamai is :D

 9. 9

  Sestertius

  Annyi még h cserékkel lehetne kiegészíteni :)

  Jó amúgy a mock, lassan itt az ideje, hogy képbe kerüljön az ember.

 10. 10

  Fetyke

  Most értem oda, hogy meghallgassam a Vikingst. :)
  Két nagy hiányposztunk van jelenleg szerintem. A támadófal baloldala, a tackle és a guard is, valamint a cornerek. Nem ismerem úgy a jövő évi prospecteket, mint te, de az alapján választanék, hogy melyik posztra lesz jobb class. Az alapján, amit elmondtál a jobb class a CB poszton várható. Ezért, ha nem tudjuk Trentet olcsón (max. 3. körért) elhozni a Redskinsből, akkor hajlok arra, hogy a piacról a legjobb elérhető bal oldali Guardot szerezzük meg, és mellé az első körben húzzunk egy LT-t. Én a fal jobb oldalához nem nyúlnék, az O’Neill, Kline, Bradbury tengelyt jövőre megtartanám és megnézném, hogy mit tudunk egy megerősített bal oldallal. A második körben húznék egy jó CB-t és egyet pedig szintén szereznék a piacról. És meg is vagyunk, a 3. körtől jövőre steeleket kell szerezni, mint amilyen idén Johnson.

 11. 11

  Ádám Váradi

  Akkor te úgy kalkulálsz, hogy nálad O’neill nem megy át a fal bal oldalára? Én azt gondolton egy próbát mindenképp megér és abszolút látszik a fejlődés nála az első szezonjához képest, ha bent lesz Tyler Biadasz akit a Carolinához ment ebbe a mock draftba, ha viszont nem akkor Leatherwood a legjobb bent levő Tackle poszton, Joe Thuney a Pats bal oldali Guardja ha jól tudom ő Free Agent lesz ebbe az offseasonbe, lehet hogy B.B. Nem fog vele hosszabbítani, mert már a szezon kezdete előtt voltak pletykák róla. Ha első körbe nem húzunk viszont Cornert, akkor mit gondolsz ezen a poszton hogy leszünk meg?
  Véleményem szerint Xavier Rhodes-t el kell küldeni, (ha csak nem megy bele egy nagyon drasztikus fizetés csökkentésbe) akkor gyakorlatilag nem lesz CB1 a rosteren, Mike Hughes fel lép ebbe a szerepkörbe?
  Második körbe azért nagy mázlival tudsz csak húzni első számú cornert, nem véletlenül prémium poszt. Összességében tetszik ez a pick, de azt gondolom hogy akár fel is cserélhetünk az első kör végére mondjuk két 2.kört beáldozva ha lesz egy olyan corner még bent.

 12. 12

  Ádám Váradi

  Kenneth Murray esetleg? Szerintem na jó kis játékos!:)

 13. 13

  Ádám Váradi

  Azt gondolom, hogy ez egy sokkal járhatóbb út, hogy első körbe CB-t kell húznunk, én egy 2.kört se sajnálnék Trent-ért, mert én nem nagyon gondolom azt, hogy öregedés jelei látszódnának majd rajta. Egyébként azt is egy járható útnak tartom, hogy egy korrekt Guardért cserélünk még ugyanúgy, vagy valamelyik játékost beáldozni egy csere üzletbe.
  Viszont azt nem értem, hogy miért Dozier a Guard csere? Miért nem Dru Samia?
  Nekem már az előszezon meccseken is tetszett a srác, már a 3.előszezon meccsen a második csapattal ment fel a pályára és 3.sorral kezdte meg a felkészülést. Ki kellene próbálnunk csak az a baj, hogy egyre élesedik a szezon most már nem fogják becserélni, és ő jobb oldali guard. Csak akkor lehetne berakni ha Kline sérült, tehát pont most kellett volna.

 14. 14

  Ádám Váradi

  Mindenképp írj véleményt a választásról! :)

 15. 15

  Fetyke

  O’Neill-t csak akkor forgatnám át, ha nem tudnánk valamiért normális LT-t szerezni, hanem csak mondjuk egy RT-t, ahogyan azt a fiúk is említették a podcastben. A Pats OL-ből kicsit félve igazolnék, mert talán ott dolgozik a liga legjobb edzője, és ez sokat tesz hozzá a srácok teljesítményéhez. De ha ő a legjobb, akkor őt szerezném meg,
  Már említettem, hogy egy ilyen szezon után én hosszabbítást várok Cousinssal és így majdnem 15 millát felszabadíthatunk jövőre. Ezzel és Reiff kivágásával majdnem 20 millióval vághatunk neki a piacnak. Azért ebből kell futnia a guard mellett egy CB 1-re is, ezért ide is igazolnék az FA-ről. Az első kör végén draftolt CB-k azért eddig nem váltották meg nálunk a világot, és ezért továbbra sem bízom abban, hogy ilyen sokáig csúszna bárki, aki azonnal első számú védőnk lehetne ezen a poszton. Ezért gondolom, hogy akkor inkább arra a hiányposztra lőjük el az első körünket, ahova azonnal bevethető játékost tudunk húzni.
  De lehet fordítva is. Húzzunk CB-t első körben, és akkor az FA-ról igazoljunk egy használható LT-t és második körbe draftoljunk egy guardot még a bal oldalra. Nálam ez is járható út. Nyilván attól is függ minden, hogy az FA-n mit tudunk alkotni.
  Szerencsére nincs sok hiányposztunk, így van mozgásterünk és variációs lehetőségünk. Egy biztos! Egy MVP szinten játszó, 31 éves irányító mellett nem szabad az első kör végét irányítóra pazarolnunk…

 16. 16

  Fetyke

  Samia-t én sem értem! Nekem is sokkal jobban tetszett a mozgása az előszezonban, mint Dozieré. És azért nem is volt rossz prospect a drafton. Remélem, jövőre már átveszi a csere szerepét. Tovább megyek! Én már rég kipróbáltam volna Elflein helyén. Kline gondolom kiheveri az agyrázkódást a pihenőhét alatt, így remélem, hogy visszatér Seattleben.
  Nekem az is jól, hangzik, amit leírtál. Szerintem is adható 2. kör Trentért. Remélem ő is hozzánk szeretne jönni, és akkor elvileg nem lehet akadálya az üzletnek. Ugye ha megüzeni, hogy csak lila sisakban nem fáj a feje mostanában, akkor nem hiszem, hogy kapna érte ajánlatot a Redskins más csapattól. Meglátjuk Kirk tud e intézni valamit ez ügyben a holtszezonban.
  Ettől függetlenül Rhodes-ot kitenném a csapatból (vagy jelentősen csökkenteném a fizuját) és mindenképpen leigazolnám a legjobb elérhető CB-t is a piacról.

 17. 17

  Ádám Váradi

  Marcus Peters vagy Byron Jones szabadügynök lesz, habár Peters biztosan újraigazoljak. De Byron Jones-t kétlem. Mert Prescott és Cooper is nagy pénzre vár.

 18. 18

  Leonidasz007

  Ha tisztán az LBket nézzük akkor egyertelmű top4-5 nálam, de vannak jobb játékosok nála más poszton így első körbe nem gondolnám. Bár egyre jobb az értéke.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team