Connect with us

Hír

Valószínűleg Kittle nélkül kell harcba indulnia hétfőn a 49ersnek

George Kittle “doubtful”, azaz kétséges besorolást kapott térd- és bokasérülései miatt a Seattle elleni hétfő esti rangadó előtt, ami azt jelenti, hogy ha a 49ers el akarja érni a 9-0-s mérleget, akkor valószínűleg a liga talán legjobb tight endje nélkül kell ezt megtennie – írja a PFT.

A kétséges besorolást akkor adják a csapatok, ha 50%-nál kisebb esély van arra, hogy a játékos pályára lép, de a legtöbb esetben ez out státuszban végződik. Kittle esetében azonban van még egy kis remény, Kyle Shanahan főedző ugyanis azt mondta, hogy ha bármelyik másik játékosáról lenne szó, akkor azt mondaná, hogy nem fog játszani – Kittle azonban külön kasztot képvisel.

Kittle elvesztése nyilvánvalóan nagyon fájó lenne a 49ers számára, ráadásul szerencsétlen az időzítés is, hiszen a szezon eddigi legfontosabb meccsére készül a gárda a 7-2-es mérleggel álló Seahawks ellen. Egy győzelemmel óriási lépést tennének Shanahanék a csoportgyőzelem irányába, egy vereség viszont borzasztóan szorossá tenné a versenyt.

A 49ersnél Robbie Gould sem fog pályára lépni minden bizonnyal, kérdéses besorolást kapott mellettük Joe Staley, Mike McGlinchey és Akhello Witherspoon is, viszont biztosan játszik Kyle Juszczyk, Matt Breida és Dee Ford is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!