Connect with us

Érdekességek

Vegas szerint Saints-Patriots Super Bowlt fogunk látni

Már bőven túl vagyunk a szezon felénél, körvonalazódtak az erőviszonyok a ligában, így a fogadóirodák is magabiztosabban tippelnek a konferenciák győzteseire. Olyannyira, hogy Vegas a Patriots AFC bajnoki címére csak 1,3-as pénzt fizet, míg a Saints NFC bajnoki címére 1,4-es a szorzó.

 

 

A címvédő, első kiemelt Patriots még valahol érthető, Bill Belichickéket soha nem lehet leírni. A második legesélyesebb az AFC-ben fogadóirodák szerint a Ravens (1,75), majd a Chiefs (4,5) kivetkezik. A top három után már nagy a szakadék, a negyedik Texans győzelme már 20-szoros pénzt érne, a Raiderst 25-, a Coltst 30-, a Billst 40-, a Steelerst és a Brownst pedig 50-szeres szorzóval lehet megrakni.

 

Az NFC-ben a jelenleg harmadik kiemelt Saints a legnagyobb esélyes, ami elég meglepő: az első kiemelt 49ers győzelme 3,5-es, a második kiemelt Packersé pedig hatszoros pénzt fizetne. Ennyivel messze nem tűnik jobbnak a Saints, pláne úgy, hogy jelenleg nincs bye weekje a csapatnak. Cserébe viszont nincs nagy szórás a konferenciában, a Vikings győzelmére hétszeres, a Seahawkséra nyolcszoros, a Cowboyséra pedig 10-szeres szorzót adnak.

 

Ami a Super Bowlt illeti: a Pats az esélyes 2,8-as szorzóval, amit a Saints (4x) és a Ravens (4,5) követ.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!