Connect with us

Hír

Visszatér Wynn, a támadófal megmentését várhatja tőle a Patriots

A Patriots támadófalát sok kritika érhette idén, azonban most megérkezett a felmentősereg. A csapat ugyanis aktiválta IR-ről a bal oldali tackle Isaiah Wynnt – írja Mike Garafolo. A 2018-as első körös játékos a teljes tavalyi évet kihagyta Achilles-sérülés miatt, idén pedig szeptember közepén került sérültlistára lábujj-problémáknak köszönhetően, mindössze 82 snapet tudott játszani a Steelers és a Dolphins ellen összesen, ennyi tapasztalata van tehát a profik közt.

Mégis szinte megváltásként érheti a Pats-szurkolókat ez a hír, ugyanis a helyén játszó Marshall Newhouse 29 nyomást és 6 sacket engedett kilenc meccs alatt, a PFF-nél passzblokkolásban a 46., futásblokkolásban pedig az 56. legjobb értékelést kapta a minimum a snapek felén pályán lévő tackle-ök közt. A Patriotsnál nyilvánvalóan azt remélik, hogy Wynn mindkét aspektusban erősíteni tudja a falat, amivel a teljes offense beindulhat. Garancia persze nincs erre, hiszen a bő egy meccses, 82 snapes minta még nem sokat árult el Wynn tudásából.

A Patriots mindeközben IR-re tette az elkapó és special teamer Gunner Olszewskit, hogy helyet csináljon Wynnek a keretben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!