Connect with us

Hír

A Browns mindenkivel (is) beszél a HC-állással kapcsolatban

A Browns nem áll, gyakorlatilag mindenkit meghív egy főedzői interjúra, aki csak kicsit is értelmes munkát végzett az elmúlt két évben. A legújabb nevek a kalapban a 49ers DC Robert Saleh, a Vikings OC Kevin Stefanski és a Bills OC Brian Daboll.

 

 

Daboll korrekt munkát végzett a Bills élén, bár azért csodát nem csinált Josh Allenékkel. A dolgot persze árnyalja, hogy a Browns támadósora alapvetően sokkal tehetségesebb, és mivel Allen is mutatta fejlődés jeleit, van ráció az elképzelésben. Ugyanez elmondható Stefanskiról is, aki nemcsak, hogy összerakott egy jó futójátékot, de még Kirk Cousint és a passzjátékot is sikerült feljavítania, ami Mike Zimmer konoksága mellett kifejezetten nagy teljesítmény.

 

Saleh is korrekt jelölt, ő a 49ers tehetséges védelméből faragott egy top 3-as egységet, ez pedig a Brownsra is ráférne, ráadásul a játékosok is imádják. Jó OC-t pedig talán könnyebb találni, mint jó DC-t, a Brownsnak amúgy se nagyon jöttek be a támadófelfogású főedzők (Freddie Kitchens, Hue Jackson) az utóbbi időben.

 

A Browns korábban már meghívta interjúra Mike McCarthyt, illetve szeretne beszélni a Pats OC Josh McDanielsszel és a Ravens OC Greg Romannal is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!