About the author

28 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  “és most sem értem, hogy miért 6,5 pontos favorit a Pats”

  Tudod Dani, csak szerencséjük volt. Tökre véletlenül lőtték be így az oddsot.

 2. 2

  Tamasi Antal

  Azok a bírók, akik a Pats-KC meccset vezették, kaptak valami retorziót? Egyáltalán nyilvános az ilyesmi?

 3. 3

  Vicgeordie

  Nem is várt senki könnyű bulit, főleg ilyen kórház a város szélén csapattal. Tessenek ma megcsapni a csífszt, hadd pihenhessenek a rokkantak a Dolphins ellen :)

 4. 4

  bjeela

  A csífszt. Mi. Megcsapni. Mivel értékelhetetlen és csak öngyilkosok számára javallt a közgyógyellátás, ezért keress egy magánklinikát és sürgősen kezeltesd magad.

  Amúgy meg ez a Bills akárki ellen is nagyon rendben van.

 5. 5

  bjeela

  Persze, megkapták jogos jussukat és elmehettek egy barbeque partira és utána egy jazz bárba partizhattak hajnalig a kaszinókban “kifizetett” nyereményükből.

 6. 6

  ahanem

  “Packers drukkerként irigykedve nézem, hogy még a fullback is mennyit hozzá tud tenni egy amúgy 1 yardos passzhoz.”

  DiMarco is tudott ilyet Shanahan rendszerében, azóta meg semmi nincs nálunk, szóval én is irigykedem veled együtt.

 7. 7

  acsdav2

  1.O’Brien eszetlen edző. Most nem is azzal van a gond, hogy teljesen felkészületlenül ment a Texans Tampaba, mert ez már megszokott, hogy 2-szer egymás után nem tud jó munkát végezni az edzői stáb.
  2.A végén 1:28-nál került vissza a labda a Texanshoz úgy, hogy a Buccs-nak egy időkérése volt. Ugye könnyen kiszámítható, hogy a Texansnak elég 2 másodpercig elhúzni mindegyik térdelést és lepörgetik az órát. De ez az eszetlen behívott egy futójátékot ahol holdingolt a fal így az óra megállt és a labda visszakerült a Buccanershez. Hihetetlen, hogy ilyen alapdolgokkal nincsen tisztában egy HC.

 8. 8

  acsdav2

  McVay egy elit támadóguru, de HC-nak sose lesz az, ha nem változtat a hozzáállásán. Nincs mit szépíteni ez a meccs rajta ment el. 4&2-re az 50 yardoson nem mert rámenni. 4&6-ra a 34 yardoson szintén nem mert rámenni. Igazából mindkettő megmagyarázhatatlan, mert az első szituációban már alap, hogy egy jó csapat neki megy, a második szituban pedig érthetetlen, hogy a fájós lábú Zuerleinra miért bízott egy 52 yardos FG-t, úgy hogy egyet már rontott. Óriási extra volt ez a rúgótól.

 9. 9

  acsdav2

  Hát igen JG ami a mentális erősséget illeti az új TB lesz. A Pats nagyon sajnálhatja, hogy TB-ben még ennyi év volt, mert JG-vel is nagyon erős csapat lenne most a Pats.

 10. 10

  Fetyke

  A lényeg, hogy tegnap kiharcoltuk a rájátszást! Szép volt fiúk!!!

 11. 11

  Vicgeordie

  Megmondtam vagy megmondtam hogy Gilmore-ra lecsap a karma az okos nyilatkozata után? :)

  Ettől függetlenül biztatóan játszott a csapat, végre támadó oldalon is egy jó D ellen. A Bills igazából két nagy játék (Knox, Brown) miatt maradt csak meccsben. JonJon viszont eléggé hiányzott, Beasley slotból nagyon élt.

 12. 12

  acsdav2

  Ha ennyire a safety irányába megy a route, akkor ez az ő felelőssége inkább. Inkább McCourty hibája volt a TD, mint Gilmoré.

 13. 13

  bjeela

  Kicsit szomorú vagyok, mert olyan jó volt élcelődni azon, hogy Tibi helyettesei sosem produkáltak kiemelkedőt QB-ként,erre most ez a nyüves JG egy pocsék kezdés után, szarrá égve fogja magát és levezet két olyan drive-ot a meccs végén, hogy azannyát.

  Pont mint ahogy azt Tibi szokta és ahogy most is megcsinálta, 42 év ide vagy oda. Pedig már temettük… Más kérdés, hogy ezt a meccset a Bills is hozhatta volna. Nem volt ez annyira könnyű buli, főleg, hogy a végén nem a Pecc kezében volt a laszti, de megúszták. Ahogy már annyiszor. A tököm tuggya, hogy csinálja ezt BB.

 14. 14

  Zoltán Debreczeni

  Chester! A Packers a 7. a YAC-ben. Oké a 49ers az első, de a 7. hely sem rossz. Nézd meg a többieknek mivel kell dolgozni:

  https://www.pro-football-reference.com/years/2019/passing_advanced.htm

 15. 15

  Zoltán Debreczeni

  Háát…. Ebben IS jobb volt, mint az “1 yarddal rövidebb útvonalat futok mint a 1st down” Sr nevű srác.

 16. 16

  Zoltán Debreczeni

  Ó jaj. Az eleje olyan mint egy random párt sajtótájékoztatójának kezdete egy időközi választás után.

 17. 17

  acsdav2

  Szerintem az nem volt jogtalan kritika senkitől se, hogy formán kívűlinek nevezte Bradyt és a támadósort. Sőt, szerintem minden ilyen kritika hozzátette, hogy előbb-utóbb azért beindul ez a támadósor és a PO-ra pörögni fog. Ez megtörtént, reméljük jó meccseket hozz a PO és megizzasztják a Ravenst :)

 18. 18

  katonadani

  Gilmore-é volt, ő is beismerte, emberezett Brownon.

 19. 19

  wolandrule

  A Falcons-é az év lehúzása, Sanuért a 2. körrel. Csak többen vagyunk vele.

 20. 20

  Tamasi Antal

  Remélem nem úgy van mint nálunk, hogy a házigazda fizeti a bírókat.

 21. 21

  Zoltán Debreczeni

  Ja. A confirmation bias ilyen. Tavaly a 8. volt Rodgers.

 22. 22

  bjeela

  Ugyan, kérem, ez kizárólag pecces specialitás! Arrafelé a csapat patrónusai szponzorálják a helyi madamnál a megfelelő esti partnert.

 23. 23

  csak ezt ne

  A sok bukásunkért remegő, megint egyszer alaposan megbukott kritikus, akik megint beszopták a szokásosat, a 12-3-al “finoman szólva is formán kívüli” Pats, stb, stb… – ez szórakoztató.”Véletlenül” a nagy Bills védelem ellen 400 feletti yard, 0-1-es TO mellett is haladós O, két punt összesen, és végül nagyon megérdemelt W. Szögezzük le itt a Billsnek nem nézett ki csoport győzelem, ha véletlenül nyerni is tudtak volna, a cikkben többször hangoztatottak ellenére se. A Dolphins megverése is csoport győzelmet jelentett volna a Patsnek. Így viszont 10. első heti pihenő hetet biztosíthatja zsinórban (azaz a konferencián belül tízszer egymás után 1. vagy 2. hely). Lássuk be ezen a meccsen hatalmas mázlija volt a Billsnek, hogy egyáltalán meccsben tudott maradni. Pár szép (és szerencsés) megmozdulásnak köszönhetően valóban voltak győzelmi esélyeik ezen a meccsen, ugyanakkor világosan kiderült, hogy melyik a jobb csapat. A tegnapi nap nyomán annyira nem aggódom a hazai rájátszás meccs miatt sem, úgyhogy jó esélyt látok a 9. konferencia döntőre zsinórban.

 24. 24

  Zoltán Debreczeni

  Nagyon bízom benne, hogy a bye week jót tesz neki. Rossz volt látni azt az útvonalat ami 1y short volt a 1st ig. Meg a homály blokkok… Jájj.

 25. 25

  acsdav2

  Az okés, de a safetyé ilyenkor a mély zóna. Ez McCourtyé ugyanannyira. Főleg, hogy az ő irányába futott Brown.

 26. 27

  chester

  Koszi az infot, nekem sajnos nem tunik fel meccsek kozben :D

 27. 28

  csak ezt ne

  Irgalom atyja ne hagyj el! Ez meg az elejétől a végéig szar megjegyzés volt tőled. Nulla tartalom, tiszta rossz indulat. Boldog karácsonyt neked is!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team