About the author

8 Comments

 1. 1

  Bálint Unger

  Packers: örülök, hogy végre sikerült egy papíron sima meccset ténylegesen simán is lehozni, de ezeket az inkonzisztenciákat jó lenne így a szezon vége felé haladva kiküszöbölni, mert a PO-ban nem jönnek szembe ilyen Giantsek.

  Dolphins: én nem értem ezt a csapatot :D amióta szét lettek ekézve, hogy ők így a legszarabb csapat evör, azóta az eséytelenek nyugalmával mernek baromi látványosan játszani…kíváncsi leszek, jövőre mit sikerült alkotniuk.

 2. 2

  ThySoul

  Szeritnem tök egyértelmű miért nyernek az eddig tankoló csapatok: rájöttek hogy felesleges nonstop veszíteni a mostani mezőnyben. A Bengals ezzel a győzelemmel is 1/1 lesz, de ha véletlen lecsúsznának róla se vinnék ki Burrowt előlük, a Dolphins meg ügye erre hanarabb rájött, így maradt nekik Tua (akit alapból akartak) és úgyis lecsúszott volna hozzájuk. Mondjuk nem tudom viszik e sérülten, de nem is ez a lényeg. Az üldözők ugye meg nagy valószínűséggel úgyse visznek QB-t, a Giants tuti hogy nem fog, de szerirnem a Redskins is próbálkozik egy kicsit még Haskins-al, szóval nyugodtan lehet nyerni.

 3. 3

  ThySoul

  A Redskins más, ők szimplán szarok :D itt főleg a Bengals-Dolphins kettősre értettem a dolgot. Ebből is nálam a Dolphins az, aminél ég és föld az első pár meccs és a mostani meccseik közötti különbség. Ott is játszottak jól egy egy félidőt, de valahogy a második félidőben mintha kikapcsoltak volna. Kimentek, letoltak két negyedet normálisan, a szurkolók kaptak egy csontot aztán satufék és mehet a lose. Főleg azóta játszanak nagyon jól mióta szinte nyílt titok hogy a Bengals Burrow-t vinné. A Bengalst nem láttam sokszor, de valami hasonló volt ott is. Nem azt mondom hogy direkt fogták magukat vissza, de azért érdekes csapatok ezek na

 4. 4

  acsdav2

  Most már azért nem ilyen egyértelmű a szitu mert a Chargers csak egy győzelemre van, náluk pedig adja magát a QB húzás :) Nem tartom kizártnak, hogy ezek után hirtelen megint hoznák a rossz formát. Az eddigi forma alapján Bengalst és a Giantst verniük kellene, meglátjuk majd, hogy alakul.

 5. 5

  RvBalazs

  és nem számoltál a lehetséges Trade lehetőségekkel.
  láthattuk, szegény Bjela azóta is emlegeti, hogy egy egy helyes felmozgásért is lehet pár első kört adni

 6. 6

  Tamasi Antal

  A fordítás 37-28-ra történt.

 7. 7

  Fetyke

  Ez jól hangzik, de akkor mit csináltak ezek a csapatok az első 4-5 fordulóban? Ha minden úgy lenne, ahogyan mondod, akkor például a Redskins simán vihetné most már a csoportját, ha az elejétől nyerni akar. Eleve úgy mentek neki a szezonnak, hogy jaj csak PO-ba ne jussunk be? :)

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Az Eagles az mi? A Dolphins ellen hogy lehet? Végül gyalog mentek vagy repülővel?
  https://www.instagram.com/p/B5i5NgMFbEe/?hl=hu

  (Wentz kivágása 62m DM. Stafford 26m)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team