Connect with us

Érdekességek

A liga legjobb támadótriója még a pozitív mérleghez sem elég

A Dallas Cowboysé jelenleg a liga legjobb támadótriója: Dak Prescott 4 122 yardot passzolt, ami a legtöbb az NFL-ben, Ezekiel Elliott 1071 futott és Amari Cooper 1054 elkapott yardja pedig az ötödik helyre elég a pozíciós rangsorban. Nincs még egy olyan csapat az NFL-ben, amelyiknek az irányító-elkapó-futó hármasa szerzett yardokban a top 5-ben lenne, mégis csak 6-7-es mérleggel áll a Cowboys és idén még nem vert meg pozitív mérlegű csapatot.

 

 

Jelenleg a Cowboys támadósora szerzi a legtöbb yardot meccsenként (430,8), még a Ravenst (409,7) is magabiztosan előzi a csapat. Ráadásul összességében a hatékonyságra sem lehet panasz, Prescotték 6,5 yardos játékonkénti átlaga szintén első, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy azért hasít az offense, mert nagyon sokat van a pályán.

 

A trióból egyébként csak Zeke Elliottnak van jelenleg hosszú távú szerződése, Prescott és a Cooper is szabadügynök lesz a szezon végén, franchise tagből pedig csak egyet lehet használni. Kiváncsian várjuk, hogy oldja meg a problémát a Cowboys.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!