Connect with us

Hír

A Panthers meginterjúvolta Mike McCarthyt

A Carolina Panthers megkezdte az edzőkeresést, először pedig a korábbi Packers-főedzőt, Mike McCarthyt interjúztatták meg ezzel kapcsolatban – jelenti Adam Schefter. Az interjúra a Colts elleni vereséget követően került sor, és természetesen erre volt is lehetősége a csapatnak, hiszen McCarthy jelenleg nem áll egyik NFL-csapat alkalmazásában sem – az ilyen edzőkre még várnia kell a Panthersnek.

McCarthy 125-77-2-es alapszakaszmérleget tudott felmutatni a Packers élén 13 év alatt, a rájátszásban 10-8 volt a mérlege és nyert is egy Super Bowlt a 2010-es szezon végén. Tavaly rúgta ki a Green Bay-i alakulat, és csak egy interjún volt, a New York Jetsnél, azonban idén nem edzősködött sehol.

Ez az egy év egyébként a jelek szerint jót tett neki, ugyanis tanulással és az új irányzatok (pl analitika) megismerésével töltötte idejét, ami mindenképp előnyére válik majd – legnagyobb kritika vele szemben épp az elavult rendszere és stratégiája volt kirúgásakor.

Nem feltétlen őt képzelnénk el elsőre a Panthers élére, és még nagyon a folyamat elején járunk, szóval messzemenő következtetést nem is szabad levonni ebből az egy interjúból.

Személyes vélemény: én őt a Browns élén képzelem el, amennyiben Dorsey-ék kirúgják Kitchenst jövő héten. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!