About the author

14 Comments

 1. 1

  realface

  Abszolut nem kell félteni ezt a Ninerst senkitől, hihetetlen milyen massziv csapatunk van. A vereség ellenére is büszke vagyok, többet kaptam ettől a meccstől mint amennyit előzetesen vártam. Go Niners!

 2. 2

  Vicgeordie

  Tényleg mókásak voltak azok a jelenetek, mikor a 49ers védők telibe verték valamelyik Ravens futót, akinek a közelében sem volt a labda :)

  De becsületükre legyen mondva, a második félidőre korrigálták és gyakorlatilag nullázták a Ravens O-t.

 3. 3

  snookerista

  Már csak Jimmy helyett kéne normális QB és ez a csapat több mint SB contender.

 4. 4

  the12thman

  Azért a 2.félidőre le lett radírozva ez a hatalmas Offense ahogy mondod. 9ers kezében volt a meccs, ismét.. De ez most nem sikerült. Nem egy labda volt a vezetés megszerzéséhez. Valahogy kicsit gyávának éreztem most Shanahant.

 5. 5

  Raist

  Mármint hogy nekiment negyedikekre az offense és ilyen időben is folyton passzt hívott? :D Szerintem meg éppen hogy túl sokat kockáztatott, a Ravens pont azzal nyert hogy csak annyit csináltak, amit biztosan meg tudtak valósítani. Mi meg túlvállaltuk (túlgondoltuk?) néha, szóval szerintem meg pont fordítva volt a gond. Ment a futás, akkor miért kellett mindig kiélezett szituban kockáztatni?

 6. 6

  Raist

  Mi az hogy “több mint SB contender”? :D Ha nem Jimmy G. lenne az irányító már meg is kapnánk a serleget? :D Amúgy meg szerintem nem játszik vészesen xarul, vannak jobb és rosszabb meccsei, a kérdés az lesz inkább hogy a rájátszásban mit tud produkálni (már ha bejutunk egyáltalán…).

 7. 7

  Sestertius

  Mondjuk a bírói teljesítményt is meg lehetett volna említeni mind a Ravens mind a Chiefs kapcsán…
  katasztrófa amit a PI büntetésekkel idén (is) művelnek.. a visszanézhetőségből meg szó szerint viccet csinálnak… a HC-k már be se dobják a pirosat, mert tök fölösleges… (ha meg mégis lsd. a rozmár, akkor meg szembeköpik a szabályokat.. és a saját korábbi ítéleteiket is)

 8. 8

  Raist

  Egyetértek, ilyen körülmények között ez a Ravens ennyivel jobb volt, teljesen megérdemelték a győzelmet. Nincs ha a sportban, szóval minden külső körülmény lényegtelen, ott és akkor kellett jobbnak lenni.

 9. 9

  redbull76

  Azt ne felejtsük el, hogy nektek be lett dobva a zàszlò 4.kísérletnél, nekünk meg nem ugyanarra. Az a bisztos pont ha megvan, akkor nem is lett volna ilyen izgalmas a vége. De el kell ismerni, hogy jò csapat a SF. Remélem nyeritek a csoportot

 10. 10

  the12thman

  Ward magasabbra ugrott mint a Ravens TE abban semmi szabálytalan nem volt, ha valamivel lehet vitatkozni talán az első 9ers TD, bírók tévedtek ide is oda is. Jacksonhoz egyből hozzáértek ment a zászló, JGt dobás után 3 perccel foldhoz vagtak arra nem. Birok mindket fel karara tevedtek. A 9ers kezébe volt a meccs azt úgy értettem a labdaszerzés után átkerült a momentum, nem egyszer kivedekezve Ravens tamadasait. Ilyen meccset megkell nyerni, 5 lehetosegbol egyszer elni kell amire ti is utaltatok amikor kelett a Ravens eltudott menni 30 yardig mi sajnos nem.

 11. 11

  the12thman

  Akkor inkább átfogalmazom hogy Shanahan makacssaga lehetett a csapat veszte, h valami megy azt kell eroltetni meg amiben jo a csapat. Ez a Ravens se egy brutal offense de amit tudnak abban elit szint es amig megy minek valtsanak?
  Majd ha kiismerik oket akkor lesznek gondba de amig megy lehet gyuru lesz a vege azt meg nem kell megmagyarazni.

 12. 12

  redbull76

  Persze nem arra gondoltam, hogy a bíròk miatt nem lett 40-10 a meccs. Nagy küzdelem volt a szar időben, a külömbséget szerintem az az 5-6 first down jelentette amit jackson megcsinàlt.

 13. 13

  Sestertius

  mikor volt a 49ers kezében a meccs?… amikor támadtak?
  Ezzel az erővel a Ravens kezében volt a meccs amikor mi támadtunk..
  O oldalon a Ravens volt a jobb, D oldalon a 49-ers, ami döntött, hogy a mi spec teamünk talán a legjobb a ligában.. azt gondolom, hogy az eredmény hűen tükrözi a meccsen látottakat. Utolsó pillanatig kiélezett küzdelem, amit a jobb spec team dönt el.

  A leradírozás szó is elég relatív ilyen szar időjárási körülmények között.. + a liga top3 védelme nyilván kemény dió.. ellenben amikor kellett akkor pont elmentünk a 30 yardosig ;)

 14. 14

  Bujdy Bujdy

  Ezt a meccset BB lájkolta, mert mióta összeállt a Ravens idén kb. most először szorították meg. Megvan tehát a recept, hogy mit kell játszani a Ravens O ellen, már csak “picit” jobban kell csinálni és le lehet győzni.

  Hogy van-e jelenleg olyan csapat a ligában, ami képes erre, az már más kérdés… :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team