Connect with us

Hír

A Saintsnél volt próbajátékon Antonio Brown, döntéskényszerbe kerülhet a liga

A Saintsnél vizitelt Antonio Brown, ezt több forrás és maga a játékos is megerősítette. Egyelőre még nincs hír arról, hogy kap-e a balhés elkapó szerződést, mindenesetre a csapat most jól beinthet a ligának.

 

 

AB teljesen egészséges és kész a játékra, de az állítólagos szexuális zaklatása miatt egyik csapat sem igazolta le azóta, hogy a Patriots kivágta még szeptemberben. Ez az NFL-nek így teljesen rendben is volt, hisz AB-ügye szép csendben háttérbe szorult, lehetett nyugodtan nyomozgatni, nem kellett legalább emiatt a médiával foglalkozni. Most ezt az idilli állapotot teheti tönkre a Saints.

 

Amennyiben a csapat leigazolja AB-t, döntési kényszerben lesz a liga. A többi franchise azért nem próbálkozott a remek elkapóval, mert több forrás szerint is azonnal Commissioner Exempt listára kerülne: vagyis ugyan nem tiltották volna el a feltételezett tetteiért, de nem is engedték volna játszani. Ez Brown szempontjából nyilván gáz, sőt igazságtalan is valamilyen szinten, így ha a Saints esélyt adna neki, a liga pedig parkolópályára tenné, akkor abból óriási médiacirkusz lenne. Ha pedig nem kerülne Commissioner Exempt listára, akkor a többi csapat helyezne nyomást Roger Goodellékre, hogy hát ezt mégis hogy.

 

A Saitsnek ugyanakkor nem kell aggódnia: pénzt vagy rosterhelyet semmiképp nem veszít, de kis szerencsével szerez magának egy elit elkapót a PO-ra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!