About the author

22 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Jarred… Hogy te mennyire sajnálhatod, hogy az utolsó fordulókban nincs MNF….

 2. 2

  bjeela

  És mi is…

 3. 3

  vabu

  Nem egy nyugodt esti, hajnali sörözgetés mostanában a Philly szurkolók élete, amikor a csapat meccset játszik. Dicséretes, hogy sikerült fordítani, gyakorlatilag a cseresorral, de ahogy bjeela is mondja, ez sok jót nem ígér a jövőre.

  Ezzel a játékkal nincs sok keresnivalónk a PO-ban, de még az is kétséges, hogy eljutunk-e oda.Nem tudom hogy a sérültek állapota mennyire súlyos, de DJ, Howard, Agholor, Jeffrey, JJAW nélkül két TE-vel nekivágni az utolsó három fordulónak hát több mint sovány.

 4. 4

  RvBalazs

  a SEA-SF páros közül a Wild card helyen bejutót fogadnák, ha megnyernék/megnyerik a csoportot

 5. 5

  bjeela

  Azért kíváncsi lennék, hogy mennyi Valeriánát toltál az arcodba 50 mp-el a vége előtt, amikor Wentz majdnem eladta a lasztit. Van otthon ilyen esetekre Nitromin sprayd? Én a helyedben tartanék…

 6. 6

  vabu

  Először nyerjünk hétvégén a fővárosban, aztán jöhet a derbi, az dönt.

 7. 7

  vabu

  Mazochista vagyok, de szerintem idén minden Philly szurkoló..:) Az első félidő után már azt vártam, hogy Pederson lesz a kezdő Qb , Wentz meg az RB vagy WR. :)))

 8. 8

  katonadani

  én McCownt vártam elkapónak a pályára, fiatal korában csinált már ilyet a Lionsben :D

 9. 9

  bjeela

  A sarki fűszeres kifutófiújával milyen a viszonyotok?

 10. 10

  wolandrule

  Boston Scott megmentette a sasok szezonját, nagyot játszott. Ennek a csoportnak ez a fétise, minden szezonban ezt nyomják. Aztán valamelyik bebotorkál, és az esetek nagy részében megtáltosodik. A Seahawks ellen sem lenne lehetetlen küldetés a WC kör.

 11. 11

  Hurley

  Csak ezeket az erőltetett, fostalicska bevezetőket felejtenétek el egy életre. Írj könyvet, ha ekkora (semekkora) művész vagy. Csók a családnak.
  H

 12. 12

  Csiken

  Én sem vagyok oda értük, de szimplán továbbgörgetem.
  Neked is ezt ajánlom.
  Köszi FK-sok, hogy minden héten készültök az összefoglalókkal

 13. 13

  snookerista

  Nekem pl tetszenek. Görgess tovább vagy nem kell elolvasni a cikket

 14. 14

  Zoltán Debreczeni

  Jarred… Hogy te mennyire sajnálhatod, hogy az utolsó fordulókban nincs MNF….

 15. 15

  bjeela

  És én barom még elhittem, hogy Eli visszatért, mert egy negyeden át olyan volt, mint fénykorában. A második negyedben bitang jó volt a bambafejű, de a többiben… A szezon végén szépen el kell búcsúztatni. Viszont a Giants védelme nagyon csinos volt, erre majd lehet alapozni. De ez a Philly nem megy semmire, ha így folytatja. Nem elég, hogy dadognak egy könnyű csapat ellen, de ami sokkal rosszabb, hogy sorra vesztik el az embereiket. Kivel fognak játszani a PO-ban, ha valami csoda folytán bejutnak? Nem mellesleg, ha Wentz marhaságát követően a Giants megszerzi a lasztit 50 mp-el a vége előtt a Philly 25 yardosán, akkor most Eliék örülhetnének.

 16. 16

  Kopi3.14

  Az a baj, hogy a Philly doesn’t have a big dick.

 17. 17

  bjeela

  Mostani állapotban ez sima bukó, de ugyebár a PO egy egészen más műfaj és láttunk már csodákat. No, meg majd összedrótozzák a srácokat arra a pár meccsre.

 18. 18

  bjeela

  Én nem, ezért csak szimplán szenvedek minden hétvégén. Amúgy szívesen lennék szadista némely alkalommal, de nem biztosítottak hozzá a feltételek.

 19. 19

  Jarred

  Ha lenne, akkor tuti Falcons-buccaneers vagy Bengals-Browns lenne. Csak hogy érezzem a törődést.

 20. 20

  Tibor Cseh

  Nem lattam a meccset,de abban biztos vagyok,hogy ez nem Manningen mult.Szep magyar szoval autkoucsolnak bennunket minden egyes merkozesen.14 pontos felidei elonyt tudni kell menedzselni,foleg,ha ott van a fedelzeten a liga egyik legjobb futoja.Jo lenne tudni,mit vetettek a Giants szurkolok,hogy egy ilyen tehetetlen edzoi kart adtak nekik a futballistenek.

 21. 21

  Gergely Nagy

  Burn this HERETIC!!! 😇 A megfogalmazás szerintem szerencsétlenre sikeredett.

 22. 22

  Krisztian Fekete

  Majd a jövő héten.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team