Connect with us

Érdekességek

A Steelers lehet az egyik legnagyobb nyertese a Ravens első kiemelésének

A Steelers birtokolja jelenleg az AFC 6. kiemelését, tehát rájátszást érő helyen van a csapat. A sorsolás viszont nem egyszerű: a Pittsburgh előbb hazai pályán fogadja a Billst, majd idegenben játszik a Jets és a Ravens ellen. Két győzelem biztos PO-t jelentene, két vereség után viszont jó eséllyel lemaradna a rájátszásról a csapat. Még szerencse, hogy a Ravensnek ilyen jól megy.

 

 

A Bills elleni mérkőzés piszok nehéz lesz, a Buffalo elit defense-e még a ligaelit Ravenst is limitálni tudta, minden bizonnyal a bottom 10-es Steelers sem lesz akadály. Egy győzelem már csak a tiebreaker miatt is fontos lenne a Steelersnek, de ha esetleg nem jönne össze, még akkor is lehet szurkolni a Baltimore-nak.

 

A Ravens minden bizonnyal már a 17. hét előtt bebiztosítja magának az első kiemelést (a következő két hétben a Jets és a Browns ellen játszik a csapat), így az utolsó forduló tét nélküli lesz. Legutóbb ilyen 2012-ben történt és akkor John Harbaugh két támadósorozat után leültette Joe Flaccót – a Ravens kikapott a Bengalstól az utolsó héten, majd megnyerte a Super Bowlt.

 

A Baltimore-nak semmi szüksége arra, hogy kockáztassa Lamar Jackson vagy bármelyik fontosabb kezdő egészségét az életéért küzdő Steelers ellen, és talán jobb is lenne a Pittsburgh-öt bejuttatni a rájátszásba, mint a Titanst/Texanst vagy a Billst (bár ez visszafelé is elsülhet, a Bears 2010-ben PO-ba engedte a Packerst, majd ki is kapott tőle az NFC-döntőben, a Green Bay pedig bajnok lett).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!