Connect with us

Érdekességek

A Titans az egyetlen csapat 1987 óta, amelyik több FG-t hagyott ki, mint amennyit belőtt

Nincs egyszerű szezonja a Tennessee Titansnek, és különösen megszenved a csapat a rúgókkal. Idén csak nyolc értékesített mezőnygólja van a csapatnak, pedig 18-szor próbálkoztak a rúgók. Legutóbb 1987-ben fordult elő az NFL-ben, hogy egy csapatnak több elrontott, mint sikeres mezőnygólja volt – még szerencse, hogy van két forduló ezen javítani.

 

 

A 1987-ben a Vikings szenvedett meg ennyire a rúgókkal. A kezdő Chuck Nelson csak 13/24-es mutatóra volt képes, ami ugyan még mindig jobb, mint amit a Titans fel tud mutatni, de ’87-ben volt egy játékossztrájk, így három meccsen Dale Dawson játszott, aki öt rúgásból csak egyet lőtt be (14/29 lett az összesített mérleg).

 

A Titansnél Ryan Succop volt a legrosszabb, az 1/6 valami hihetetlenül borzasztó mutató, de Cairo Santos 4/9-es teljesítménye sem dicséretes. Egyedül Cody Parkey volt jó –  hibátlan volt (3/3) –, nagy kár így utólag, hogy ő kapta a legkevesebb lehetőséget. Már csak azért is, mert Santoson elment a Colts (17-19) és a Bills elleni (7-14, de Santos 0/4) mérkőzés, Succop kihagyott mezőnygólja pedig legalább hosszabbítást ért volna a Texans ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!