About the author

14 Comments

 1. 1

  Tamás Kele

  Elnézést, de mit is talált a Browns? Csak simán hozta önmagát. Ezt a Ravenst nehéz lesz bárkinek is megcsípni. Ráadásul a “nagyok” közül (49ers, Seahawks, Pats, Bills(?)) sem sok babér termett senkinek. Az teljesen mindegy milyen meccsen nyert valaki, a győzelmet nem kell magyarázni.

 2. 2

  vabu

  Igazi underdog csapat a Phily!!! Viharvert, több sebből vérző csapatként nagyon nagyot mentek, leradírozták a múlt héten 44 pontot szerző Dallas Offensét. Egy csapatnak sincs szerintem ennyi sérültje mint az Eaglesnek és a csapat még mindig életben tartja a PO reményeket.

  A mérkőzésről röviden: Wentz parádés, egyre jobb számokat produkál és tényleg igazi vezérként viselkedik.Külön felhívnám a figyelmet Miles Sandersre ő ,az év újonc (támadója) futója, nálam már lehagyta Josh Jacobsot és elkapásoknál is kiválóan használható. Howard kiesésével megtáltosodott és bírja a rá nehezedő terhet. Reményt keltő hogy hárman is 70 yard fölé kúsztak az elkapások terén, régen volt már ilyen és JJAW is használható volt.

  A védelem tegnap végre azt hozta amit elvárunk tőlük, ahogy a Patset és a Seattle-t is 20 pont alatt tartotta. Ilyenkor furcsa az inkonzisztens teljesítmény mint a Miami és a Washington ellen.Külön öröm Josh Sweat, Vinni Curry és Nate Gerry hasznos játéka.

  Ami a Dallast illeti remélem még sokáig Garrett lesz a Dallas edzője és Dak Prescott az irányító, addig jó a Philynek.

 3. 4

  disqus_GrhaBMtH8N

  Úgy azért könnyű futkározni, hogy a zebrák nem hajlandók offensive holdingot dobni… Több hete már, de az egyik egyetemi fórumon (talán North Carolina) összehasonlították az adott fordulóban dobott zászlókat és az LJ-t segítő be nem dobott zászlókat és valami mínusz 4 jött ki meccsenként.

 4. 5

  redbull76

  Arròl nem beszéltek a fòrumon, hogy meccsenként hàny zàszlòt dobnak nevetséges dolgokra a defense ellen? Tegnap 3 db first down lett a brownsnak 4.-dik kisérletre bedobott zàszlò miatt. 1 volt jogos.

 5. 6

  DrBaji Mihály

  Mit mondtam kb. 2 és fél hete? Underdogként bejut az SB-be, és megnyeri…..ja, és nem Eagles drukker vagyok.

 6. 7

  vabu

  Legyen igazad.😁

 7. 8

  wolandrule

  És jövő héten kikapnak simán a Giants-től. Mondjuk én inkább az Eagles-t nézném a PO-ban.

 8. 9

  vabu

  És ez is benne van a pakliban sajnos.

 9. 10

  Tamás Kele

  A zebrák teljesen impotensek idén, vagy csak szerintem egyre rosszabb a színvonal? De legalább a szezont összesítve nézve kb minden csapatnál kiegyenlítődik a rossz-jó döntések aránya… (vagy nem, de ettől a zászló dobálók (vagy nem dobálók) még tuti megkapják a 13.havit. :) Viccet félre, engem a konzekvencia teljes hiánya bosszant. Az mindegy, hogy egy Browns-Ravens, vagy egy Saints-Falcons, vagy akármilyen meccsről van szó. A Ravens meg idén olyat csinál, mint még senki soha. A kérdés kitart-e a gyűrűig.

 10. 11

  camillo 7777

  Bárcsak igazad lenne. 😁🏈

 11. 12

  makosteszta

  A szezon során (joggal) sokat szidott Pedersont azért most dicséret illeti, végre sikerült egy jó gameplannel érkezni, rá építeni az ellenfél gyengeségeire. A foghíjas támadósor is végre pofás driveokat vezett, az első két labdabirtoklás FG+TD, nem hiszem hogy ilyen jól kezdtünk már meccset idén.

  Ha esetleg jön a papírforma (?) és a Seattle lesz az 5. kiemelt, akkor ellenük még lesz is keresnivalója a csapatnak, figyelmbe véve ott is mekkora a sérüléshullám.

 12. 13

  Fetyke

  Azért csak finoman a dicsérő szavakkal. A Chiefs egy negyed alatt földbe döngölte és lerendezte a hollókat a 3. fordulóban.

 13. 14

  camillo 7777

  Azért ,hozzá tartozik ,hogy jól játszottunk, de rengeteget bénázott a Dallas. Olyan labdákat nem kaptak el az elkapok amiknél 1-2méter előnye volt a DB-ekkel szemben.
  Jól játszottunk ,de ehhez kellett a Dallas is.
  Viszont a liga elitjétől elvagyunk maradva (részben a sérülések miatt is)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team