About the author

35 Comments

 1. 1

  vabu

  Azért megkérdezném Sean Peytont hogy 35-30-as Frisco vezetésnél – 3. sikertelen kísérletnél mikor Thomas lenyomta a védő fejét (és nem ítéltek OPI-t), ezáltal mezőnygólt rúghattak és lett 35-33 – miért nem hőzöngött ahogy szokott hogy milyen szar ez a visszanézés, szar a PI és egyébként is mindig a mi kárunkra tévednek???
  Még a Márk is megjegyezte, hogy ha ez fordított helyzetben lett volna (a védő tette volna ugyanezt) rögtön DPI-t fújtak volna.Megjegyzem lehet hogy megért volna Shanahan részéről egy piros zászlót….

  Ettől függetlenül pazar meccs volt, tényleg el kell rakni ínséges időkre és párszor visszanézni.

 2. 2

  bjeela

  Én azt a GB pozíciót vitatnám…

 3. 3

  Hurrá Torpedó

  Akkor az NFL.com nem ért hozzá.
  SF és SEA egy csoportban van, és ha az SF nyeri a csoportot, akkor a SEA csak wild cardos lehet, az meg 5. vagy 6. kiemelés. Negyedik sehogy sem lehet senki, ha nem nyeri meg a csoportját.

 4. 4

  Gáspár Bollók

  Igaz, tényleg. A kiemelés szempontjából így igaz. Amit idéztem az a nyers sorrend. Persze a kiemelés szempontjából jelenleg a NO harmadik.

 5. 5

  szcsaba95

  Packers: Tegnap borzalmas volt Rodgers, sok túldobott labda, sokszor csak úgy tartogatta miközben volt akár több üresen lévő társ is, érdekes mérkőzés volt az ő részéről. Igazából az, hogy nem lett az első félidő 28-6 az rajta ment el szerintem. Védelem: Ezt annyira nem értem, a kezdők több, mint a fele szerintem egész ügyes játékos, erre mindig hibázik valaki, illetve mindig a nagy játékra mennek, ahelyett, hogy a stabil védekezés meglenne, ezért van az, hogy egy ilyen Washingot a féllábú irányítójával 1 perc alatt végigmegy a pályán és TD-t szerez.

  Redskinhez: Mi az anyám kínjáért játszatták végig a 3-9 mérlegükkel az irányítójukat, aki az első drive-ban megsérült és alig tudott lábra állni??? Elképesztően sajnáltam azt a gyereket, nem hiszem el, hogy van olyan sportorvos, aki arra azt mondta igen, játszhat.

 6. 6

  rowi

  nah. végre egy seahawks meccs, ahol a teljes második félidőt teljesen nyugodtan nézhettem…

  … mert annyira reménytelen volt az egész

 7. 7

  Gáspár Bollók

  Azért tegyük hozzá, hogy a végén az 1 perces TD drive már elég lényegtelen volt, hiszen a Redskinsnek már nem volt időkérése, így csak az onside kickben reménykedhetett. Mivel az nem jött be, kitérdelték. Addig viszont nem hagyott sok momentumot a WSH O-nak a GB D (tudván azt, hogy nem túl acélos a Rendskins támadó egység).

 8. 8

  Megawatt Szvetozár

  “Mielőtt lepihent volna a vendégek irányítója azonban még megdobta 16 éves pályafutása leghosszabb touchdown passzát …”
  Ami valójában 8 yardot repült az elkapóig, aki még a LoS előtt kapta el :) Tudom, hogy így számolják, de azért egy ilyennel nem nagyon büszkélkednék “életem passza” címszóval.

 9. 9

  rowi

  valószínűleg te csak a standingst nézted konferenciára vonatkozóan, akkor igazak a fentiek. de egyébként nem, mert az nfc east győztese lesz a 4.

  a gb viszont valóban a saints előtt van, jobb konferencia mérleggel (a 7-2 százalékban jobb, mint a 8-3)

 10. 10

  rowi

  pedig korrekt, konferenciamérlegben a 7-2 százalékban jobb, mint a 8-3.

 11. 11

  bjeela

  Az lehet, de ez a csoport most gyenguskább, mint tavaly volt, illetve tök mindegy, micsinál a nyomorult a saját csoportjában, ha onnan kikászálódva esik-kel. ;)

 12. 12

  Antal Kovacs

  “Mi az anyám kínjáért játszatták végig a 3-9 mérlegükkel az irányítójukat, aki az első drive-ban megsérült és alig tudott lábra állni???” – Redskins szurkolóként a saját lelki nyugalmam érdekében azon szoktam inkább pozitív irányban meglepődni, ha valami jó döntést hoznak, a nem jó döntéseket pedig lassan észre sem veszem.

  Amúgy jó, hogy játszik, szerezzen tapasztalatot és már tétje sincs, és ők tudják, hogy mennyire volt súlyos (na jó, az erős, hogy tudják, de nekik van a legnagyobb esélyük rá). Annak is örülnék, ha Guice megint végigülné a szezont már, mert nem hiányzik a térdének semmi, és remélem a tegnapi sérülés sem volt komoly (a saját lábán ment le, húzódott a szalag, de mivel voltak már ilyen gondjai nem erőltetnék semmit).

 13. 13

  bjeela

  Nem is ő dicsekedett vele…

 14. 14

  saintsfan

  A SF@NO meccs margójára: ahogy a 49ers-t a sporik végigtolták a pályán az utolsó előtti drive-ban az tankönyvbe illett volna. Nem is értem miért kell mindig 3rd down-nál dobni a zászlót, dobhatnák elsőre is, legalább nem kellene izgulni. Most kivételesen nem fújták szét a meccset, cserébe kulcsszituációkban nyúltak bele. Ettől még le a kalappal a 49ers előtt, kiválóan játszottak, de pont ilyen kiélezett meccseken kellene hagyni a csapatokat focizni.

  Ez a szezon egyértelműen igazolta, hogy az Atlanta SB-run az bizony Shanahan konyhájában főtt. Nálam ő az év edzője.

 15. 15

  bjeela

  Ejnye, Szvetozár, légy megértő! Mindannyiunkkal előfordul, hogy valami elérhetetlent kívánunk. Én például Bears drukker vagyok…

 16. 16

  Megawatt Szvetozár

  Nem is mondtam ilyet.

 17. 17

  Krisztian Fekete

  Mondjuk az esik-kel kicsit erős túlzás, hisz mindössze három vereségről írsz. :)

 18. 18

  Krisztian Fekete

  Mondjuk az esik-kel kicsit erős túlzás, hisz mindössze három vereségről írsz. :)

 19. 19

  vabu

  Nem egyáltalán nem, de szembesíteném vele mert tavaly óta egyfolytában csak hőbörög a PI-k miatt :)

 20. 20

  bjeela

  Kétségtelen költői túlzás volt, de azért azt se felejtsük ki a szórásból, hogy a komolyan vehető ellenfelek esetében a Dallast és a Chiefst verték, mástól viszont rútul kikaptak. Jó, a 49erstől nem kunszt, de ott azért nagyot égtek, szemben a Saints-el(most a hazai pálya kérdést haggyuk) és talán ezért is gondolom azt, hogy jelenleg a Saints jobb, mint a GB. Főleg, hogy ARod finoman szólva is gyengélkedik.

 21. 21

  bjeela

  Pedig esküszöm, hogy átmentem a PISA teszten. Dejakkor kire is utaltál?

 22. 22

  Krisztian Fekete

  Az a más, akiket írsz, a Chargers (ott igazad van), és a Philly, akik akkor még a jobbak között voltak, vagy oda valónak tartottuk őket, és azóta estek össze.

  A gyengélkedés amúgy szerintem legfeljebb önmagához képest igaz, mert azért a liga legtöbb irányítója, és csapata kibékülne hasonló számokkal, és eredményekkel. (De azért azt is érdemes megnézni, kiknek dobál)

  Remélem, januárban az a Rodgers játszik majd, akit mind várunk.

 23. 23

  bjeela

  ARodnak már most decemberben is úgy kellene dobálnia, mert így bajban lesznek a Vikes ellen. Nem beszélve rólunk, ahol Trub MVP teljesítményre váltott. :D

 24. 24

  Megawatt Szvetozár

  “Pedig esküszöm, hogy átmentem a PISA teszten.”
  És pozitív lett? ;)
  Nem mondtam, hogy Rivers dicsekedett, csak annyit, hogy én erre nem lennék büszke (valszeg ő sem az, gondolom).

 25. 25

  Krisztian Fekete

  Engem jobban aggaszt, hogy kevés igazán biztos célpontja van. Adams, Lazard, Graham (?), és a futók. Ebből Graham sokat betlizik, a két futó, és Lazard extra elkapásai a meglepetés kategória. A tegnapi meccsen is volt Jones-nak a fenti elkapása, hogy elit elkapónak is dicséretére vált volna (Az mondjuk dobásnak is extra volt). Szóval én még nem aggódom, ráérek januárban.
  A rájátszáshoz közeledve egyébként engem a védelem jobban aggaszt. Elég hullámzó a teljesítmény. Tramon Williams öreg, King végre jó, de sérülékeny, Alexander tavaly szinte elit volt, idén alig villan, SAvage szintén hullámzó. Martinez sokat hibázik (önmagához képest), Gary egyelőre bustnak tűnik, de végre legalább nyomást gyakorolunk az ellenfél irányítóin.

  De mindegy, ahhoz képest, hogy rebuild van, nem is rossz ez a pillanatnyi csoportelsőség.

  Ok, Trub-ot pillanatnyilag egy kicsit irigyelem tőletek, de megbékéltem vele, hogy nekünk már csak egy kiöregedőfélben lévő qb-nk van.

 26. 26

  bjeela

  A 49-ersnek mázlija volt, de Breesék is túl hamar nyargaltak át rajtuk a végén. Viszont totális gáz, hogy a liga két elit védelme ismét szart sem ért. Mintha nem is lettek volna. Döbbenetes, mennyire nem volt semmi esélyük a támadókkal szemben. Kittle meg közveszélyes…

  Wilson ezzel a meccsel elvesztette az esélyét az MVP címre. Persze, megint rommá verték, de ez lényegtelen. Viszont a Rams nagyon későn ébredt. Szép meccs volt, káprázatos, de ugyanez a csapat a szezon elejétől eddig csak dadogott. Hja kérem, aki elpocsékolja a könnyű meccseket, az így járt. Lehetne tanulni egy kicsit Tomlintól… ;)

  Korábban rohadt nagy polémiám volt egy emberkével ezeken az oldalakon, többek között ARod teljesítményét illetően és én körömszakadtáig védtem ARodot. Ehhez képest mostanában kezdi beigazolni a vitapartnerem által mondottakat, ami több szempontból is szomorú: egyrészt utálok tévedni – pláne azt beismerni -, másrészt egy zseni szétesését látni mindig szomorú. Ha nem lenne ilyen tűrhető futójátékuk nagy szarban lennének a dobozgyáriak.

  Rivers pedig ismét megmutatta, hogy miért nem fogják soha a büdös életben eladni őt addig, amíg szét nem esik. Viszont az a “megdobta 16 éves pályafutása leghosszabb touchdown passzát” minősítés legalábbis közröhej egy screen passz esetében…

 27. 27

  Gáspár Bollók

  Dani, az NFL.com szerint a NFC-ben a sorrend:
  1. SF
  2. GB
  3. NO
  4. SEA

 28. 28

  bjeela

  Ejnye, Krisztián, klasszikusokat csak pontosan: öregecskedő. Amúgy stimmel, Trub most olyat csinált, amit előtte senki az NFL történelmében és most kivételesen pozitív értelemben, ami mindössze annyit igazolt, hogy csodák márpediglen vannak. A gond az, hogy a csodákról ugyebár tuggyuk, hogy három napig tartanak…

  Amúgy meg stimmel, sajna nem sok célponttal dicsekedhettek, de ezt kompenzálandó futkároztok is eleget, ami elvileg meg kell, hogy zavarja a védelmeket, amikor netán passzjáték következne, de nem történik ilyen és ARod szenved, mint malac a jégen. Ami a védelmet illeti néddameg velünk mi történt, vagy épp a SB-ig elvergődő Philly csodavédelem, ami aztán a SB-n egészen a negyedik negyed végéig semmit nem csinált. Légy megértő, nem lehet mindenkinek olyan védelme, mint nekünk 85-ben. Olyan csak eccer volt.

 29. 29

  Gáspár Bollók

  Az említett oldalról vettem. A 2-4. helyen 10-3 -as csapatok vannak, a divízión belül a GB áll legjobban: 1.000, 0,800, 0.750, a konferencián belül pedig: 0.778, 0.727, 0.778
  5. pedig a MIN 9-4-gyel, tahát a SEA jobb nála

 30. 30

  Krisztian Fekete

  Ó, én teljesen megértő vagyok, pláne, hogy most még csak épül egy csapat, egy újonc edzővel. És az idény már jobb, mint bárki számította. Én hátradőlök, és elégedetten szurkolok!

 31. 31

  bjeela

  Azért Harbaught se felejtsük el…

 32. 32

  Megawatt Szvetozár

  “Azért megkérdezném Sean Peytont hogy 35-30-as Frisco vezetésnél – 3. sikertelen kísérletnél mikor Thomas lenyomta a védő fejét (és nem ítéltek OPI-t), ezáltal mezőnygólt rúghattak és lett 35-33 – miért nem hőzöngött ahogy szokott hogy milyen szar ez a visszanézés, szar a PI és egyébként is mindig a mi kárunkra tévednek???”
  Te most komolyan azt mondod, hogy egy HC-nek tiltakozni kellene a csapatának kedvező döntés ellen? Akkor az NFL helyett javaslom a “Magyar népmesék” sorozatot ;)

 33. 33

  katonadani

  valóban Packersé a tiebreaker, bele se gondoltam hirtelen

 34. 34

  bjeela

  Aham, nulla rh+. Adok is belőle néhanapján. Kérsz?

  Naugyi, hogy utaltál rá, szélhámos mellébeszélő gazember! Tuttamén, hogy nem csak a levegőbe klaviatúráztál. Nézd, nem kell szégyellni az ilyesmit. Leírtad, hát leírtad. Van ilyen. Majd legközelebb jobban figyelsz…

 35. 35

  ahanem

  “Ez a szezon egyértelműen igazolta, hogy az Atlanta SB-run az bizony Shanahan konyhájában főtt. Nálam ő az év edzője.”

  De már a tavalyi is. Aztán majd a PO-ba lesz megint egy nagy leolvadás.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team