Connect with us

Hír

Az ötödik legjobban fizetett linebackerré tette Shaq Thompsont a Panthers

Shaq Thompson mostantól többet keres, mint Luke Kuechly, a Panthersnek pedig két olyan linebackere van, aki évi legalább $12 milliót visz haza. A csapat ugyanis bejelentette, hogy négy évre hosszabbított a korábbi elsőkörös Thompsonnal, aki $54,2 millióért írt alá, ebből $16 millió az aláírási bónusz és $28 millió a garantált tartalom. Ösztönzőkkel együtt egyébként $57 millióra rúghat a teljes értéke.

Évi átlagot tekintve ez ugyebár $13,55 milliót jelent, amivel Jaylon Smith elé, az ötödik helyre került a belső linebackerek tekintetében – csak Bobby Wagner, CJ Mosley, Myles Jack és Deion Jones keres nála többet.

A 25 éves Thompson az ötödik éves opcióján játszott idén, és Thomas Davis távozásával kiteljesedett. A szezonban 93 szerelést jegyez, emellé három sack és három leütött passz társul. Öt éve alatt 394 tackle-t, 9,5 sacket, 13 leütött labdát, egy kierőszakolt- és két összeszedett fumble-t szerzett, egyet vissza is hordott TD-re. A PFF-nél idén a 27. legjobbra értékelt linebacker a minimum 50%-ot pályán lévők közül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!