Connect with us

Hír

Brandon Brooks és Juan Thornhill is kidőlt a rájátszásra

Jó hétvégéje volt az Eaglesnek és a Chiefsnek is: előbbi megnyerte a csoportját, utóbbi megszerezte a második kiemelést. Ennek azonban ára volt, mindkét csapat súlyos veszteséget szenvedett.

 

A Chiefs elveszítette ACL-szakadás miatt a kezdő safetyjét, Juan Thornhillt. Az újonc védő második körös volt idén, 16 meccsen kezdett, 58 tackle-t, három INT-t és egy TD-t szerzett. A helyén Kendall Fuller játszhat, illetve szerepet kaphat még a jó nevű Armani Watts is.

 

Az Eagles tulajdonképpen mindenkit elveszített már, aki papíron kezdő lehetne, most ehhez a társasághoz csatlakozott a liga egyik, ha nem a legjobb guardja, Brandon Brooks. A falember vállsérülést szenvedett a Giants ellen, idén már nem fog pályára lépni, a helyén Matt Pryor fog szerepelni, aki egyébként nem volt rossz vasárnap.

 

Az Eagles továbbá elveszítette a defensive end Daeshon Hallt  isegy ACL-szakadás miatt, de kisebb sérüléssel bajlódik a futó Miles Sanders, a TE Zach Ertz és a right tackle Lane Johnson is. Utóbbiakkal kapcsolatban viszont pozitívabbak a hírek, jó eséllyel pályára léphetnek majd a hétvégén.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások