Connect with us

Hír

BREAKING: A Panthers kirúgta Ron Riverát

A Panthers a mai napon elbocsátotta vezetőedzőjét, a csapatot 2011 óta irányító Ron Riverát, jelentette be a franchise tulajdonosa, David Tepper. Rivera a negyedik HC volt a Panthers történetében, edzősködése alatt a csapat 76-63-1-es mérleget ért el az alapszakaszban, a rájátszásban pedig három győzelem mellett négy vereség volt a teljesítmény. Ezen idő alatt pályára léptek egyszer a Super Bowlban, a divíziójukat háromszor nyerték meg.

Tavaly azonban negatív mérleggel zárt a Panthers, idén szintén lemaradtak a rájátszásról, úgy, hogy sorozatban a negyedik meccsüket veszítették el. Ráadásul legutóbbit hazai pályán a liga leggyengébb csapatai közé tartozó Washington Redskins ellen, ami után Ron Riverának nem volt maradása – annak ellenére sem, hogy idén Cam Newton csak két meccsen tudott pályára lépni, a szezon többi részében a másodéves Kyle Allen, a korábbi UDFA irányított.

Perry Fewell, a secondary korábbi edzője lett az ideiglenes HC, Norv Turner, a korábbi támadókoordinátorból assistant HC lett, míg az OC pozícióját a korábbi QB-edző, Scott Turner kapta meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!