Connect with us

Hír

Bruce Allent holnap kirúgják, így vonzóbb lehet a Redskins főedzői állása

Végre egy valós lépést tehet előre a Redskins a megújulásban. Nem, a tulajdonos Dan Snyder nem adja el a csapatot, de a hírek szerint holnap, a Black Monday alkalmával kirúgja majd az elnök / general manager Bruce Allent – írja az NBC Sports Washington.

Elképzelhető, hogy esetleg más pozícióba kerül a franchise-on belül – állítólag a személye segíthet egy új stadion összehozásában -, de jelenlegi feladataitól, tehát a csapat vezetésétől, a futballoldali teendőktől mindenképp megfosztják majd (lehet, hogy felajánlják neki a lemondás lehetőségét a szebb búcsú miatt, de ez nem oszt, nem szoroz). Allent rengeteg kritika érte, sokan a legrosszabb general managernek tartják a ligában, és nem ok nélkül, a Redskins a legrosszabb hírnévvel rendelkező franchise lett regnálása alatt, így mindenki számára üdvözítő hír lehet a kirúgása.

Ezzel egyébként a Redskins megüresedő főedzői posztja is vonzóbb lehet a jelöltek számára. Felvetődött Ron Rivera is, de nagyon meglepő lenne, ha ilyen felkapott nevet el tudna csábítani a gárda. Alex Marvez pedig arról számol be, hogy Marvin Lewis térhet vissza a ligába a fővárosi csapat főedzőjeként, aki stabilizálhatná kicsit a franchise-t, ahogy tette a Bengalsnál is – még ha a plafonja és a potenciálja nem is túl magas.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!