Connect with us

Hír

Bruce Arians kész volt kiválasztani Watsont, de a Texans beelőzött

A Tampa Bay Bucs a Houston Texansszal játszik a héten, vagyis Bruce Arians élesben is megtapasztalhatja, mit veszített Deshaun Watson személyében. 2017-ben, a Cardinals mestereként ugyanis egyetlen pickre volt csak, hogy megszerezze a fiatal irányítót (és állítása szerint nem is hezitált volna, via SI.com), de a Texans felcserélt, a többi pedig már történelem.

 

A Cardinals 2017-ben nem állt túl jól QB-poszton. Carson Palmer nem volt rossz, de mindenki tudta, hogy nincs már benne sok. A veterán irányító a szezon során meg is sérült, majd az idény végén visszavonult, Arians pedig öregkorára már nem akart megint QB-t keresni, így ő is befejezte (ráadásul a Watson helyett húzott Haason Reddick is bust lett).

 

Érdekes belegondolni, mi lett volna ha… Mivel Arians idén visszatért a ligába, Watsonnal a fedélzeten aligha vonult volna vissza, és mivel csere QB-val is 8-8-as szezonokat hozott, jó eséllyel máig konstans PO-aaspiráns lenne a Cardinals. Ehelyett Watson megmentette Bill O’Brien állását, az Arizona pedig előbb csúnyán befürdött Steve Wilksszel és Josh Rosennel, most pedig Kliff Kingsburyvel és Kyler Murray-vel próbál visszatalálni a helyes útra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!