About the author

33 Comments

 1. 1

  Csabesz20

  Amúgy így az idei Packers számomra hasonlít az idei Pats-re. Így jó-jó a mérleg nagyon jól mutat, de valahogy az összkép nem az igazi.

 2. 2

  M Doppelspeiche 405

  Chicago Bears @ Green Bay Packers 21 – 13 : javitsätok legyszi

 3. 3

  Ádám Váradi

  Odenigbo egy nevetlen DE a ligába, de azt gondolom ez nem sokáig lesz ez így, mert egy korrekt pass rushert tudunk belőle faragni. Nagyon tetszik az amit látok tőle, a fent említett két momentumon kívül is voltak szép játékai, de az továbbra is bosszantó hogy 3&hosszú szituációkat nem tudjuk kivedekezni.

 4. 4

  bjeela

  NEEEEEE! Olyan szép nézni…

 5. 5

  bjeela

  Csalás volt az egész! És Trubisky elvette a marhasültemet! Ennek következményei lesznek(pl zebrasültet eszünk)!

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Döcögnek a csapatrészek, de összességében a mérleg nagyon szép, és a szoros meccsek többségét most sikerül végre megnyerni. Reméljük, a január arról fog majd szólni, hogy nem egy egy játékos, vagy csapatrész játszik jól, hanem mindenki ki tudja magából hozni a maximumot.

  Rodgers majd pontosan passzol, a fal megvédi, az elkapók elszakadnak, és nem droppolnak, Jones és Williams jól fut, és a védelem is konstansan jó lesz. Reménykeltő, hogy most végre volt 5 yardnál hosszabb visszahordás is!

 7. 7

  Peti

  Üdv!
  Nem nagyon értek valamit. A Seahawks az NFL szerint jelenleg vezeti az NFC-t (https://www.nfl.com/standings/conference/2019/REG). Viszont a neve melett nem szerepel, hogy biztosította a helyét a rájátszásban (hogy most hányadik helyen jut be az mindegy, mert a Rams nem érhet már oda)
  De a Seahawks pl twitteren már kiírta, hogy bejutottak a playoffba. https://twitter.com/Seahawks/status/1206374041881206784
  Ez hogy lehet.

 8. 8

  Fetyke

  Még nem kezdődött el a munkaideje a jelölésekért felelős kollégának az nfl.com-on…

 9. 10

  Fetyke

  Pedig nekem is így tetszett volna jobban. :)

 10. 11

  katonadani

  nagyon egyszerű a magyarázat.
  az nfl.comon rosszul szerepel :D a Seahawks már ott van a playoffban.

 11. 12

  Fetyke

  Szerencsére jól reagáltunk erre a helyzetre, és már elsőre vagy másodikra elkezdtük kierőszakolni a labdavesztéseket. Azok nélkül nagy bajba kerültünk volna…
  Nálam Hunter az év védője szavazzanak bárkire is a szagértők…

 12. 13

  ClayMatthews52

  volt 1-2 hete valami stat, hogy az elkapók igenis jól elszakadnak, az egyik legjobb a separation rate-jük (vagy vmi hasonlónak volt hívva), de Rodgers egyszerűen nem dobja oda, nem veszi észre.

 13. 14

  Ádám Váradi

  Detto!

 14. 15

  Krisztian Fekete

  Vagy végetért, mielőtt ezt kijavította volna. :D

 15. 16

  ClayMatthews52

  Igen, nem túl jó a Packers összkép, Rodgers is gyengén játszik önmagához képest, de:
  – viszonylag erős a sorsolás
  – többnyire pozitív mérlegű csapatok ellen játszottak
  Szezon előtt ki gondolt volna ilyen mérleget?
  Amire tudok gondolni, hogy miért tűnik úgy, hogy a második félidőket félgőzzel hozza a csapat (addigra már általában megvan a biztosnak tűnő vezetés), hogy próbálják a sérüléseket kivédeni, amik eddig szinte minden évben végzetesnek bizonyultak, most meg hetek óta nincs sérültlistán senki.

 16. 17

  Krisztian Fekete

  Shit. Hát igen, akkor ezt kell helyre tenni még a hátralévő néhány hétben. De attól még elkaphatnák. :D

 17. 18

  Vicgeordie

  Ez a wishful thinking már-már Patriots-drukkereket idéző, mintha magunkat hallanám :)

 18. 19

  alatriste

  A mérleget mindenki aláírta volna. Azonban sokszor érzem azt, hogy hiába a jó mérleg a csapat főleg főleg offense oldalon messze nem ilyen jó. Kicsit érthetetlenül is áll az ember ez előtt, mert máskor meg, akár meccseken belül is nagyon jól is tudnak játszani. Ráadásul a defense is hasonlóan hullámzó. Bár szerintem még mindig sok panasz a védelemre nem lehet. Ha a támadósor jó szériát kap el januárra akkor kijöhet még a SB is. De ha ez a langyos víz marad akkor simán one and done is lehet belőle akár otthon is.
  Amivel persze semmi gond nincs. MM utolsó két évében még rosszabb play design volt és még az eredmény se jött. 2 év után tuti PO, ez szép már önmagában.
  De tegnap a macik kiszedték Aaron Jonest és a csapat így a legjobb támadója nélkül, nem nézett ki jól.

  Az elkapók szerintem se olyan rosszak – én is láttam azt a statot az elszakadásról. Inkább itt AR a hibás aki sokszor már túl görcsösen is figyel, hogy nehogy int legyen. Ez a magatartás néha ad néha elvesz.
  Ugyanakkor Graham, MVS és Allison is elég gyenge idén. Adams mögött a futókat nem nézve Lazard aki pozitív meglepetés és a no2-3 TE-et szerintem sokkal többet kéne használnunk Graham kárára. (M. Lewis és Tonyan).

 19. 20

  ClayMatthews52

  teljesen egyetértek, de mondom, azért az elején mindig sikerült eddig megbízható előnyt szerezni, és utána rendesen visszafogják magukat. Futás, futás, passz; vagy összejön a first down, vagy nem, kb basic playek vannak.
  Rodgers túlzottan a biztonságra megy rá; az elkapók rutintalanok, így jönnek a dropok is; Graham (meg amúgy a TE játék, kivéve a blokkolást) 0, a fal általában jó, néha érdekes (persze hozzá vagyunk szokva az elit falhoz, de pl tegnap is volt, hogy 3&5re Mack blokkolatlanul jöhetett, egész évben van pár ilyen furcsaság). A védelem rendkívül fiatal, így érthető, ha hektikus, de azért bend, but not brake. Most így szezon végére az eddig legjobb esetben is 0 specteam játékon sikerült javítani.

 20. 21

  Krisztian Fekete

  Mosolygok is közben magamon, ahogy rajtatok is szoktam! :)

 21. 22

  Krisztian Fekete

  Mind igazad van. De egyszerű szurkolóként viszont vegyen ki akárkit az ellenfél a csapat játékából, ha cserében a meccs végén nálunk marad az előny! És kivették Jonest, cserébe Adamst nem tudták igazán megfogni, és most Kumerownak volt egy nagy játéka, amivel meglepte a Mackókat. Ahogy muúltkor Lazard lépett elő. Ha mindig előlép valaki a kellő pillanatban, akkor én elfogadom a szürkébb játékot.

  És még mindig van idő a formába lendülésre.

 22. 23

  Akos Sarudi

  Azért a mérkőzéshez még 2 dolgot leírhattál volna:
  1. Trubisky az első INT-ét az első félidő utolsó másodpercében egy hail marynél dobta
  2. A Packers az első TD drive-ját egy igen komoly bírói hiba után szerezte. Ugyebár punt utáni GB fumble és Bears labdaszerzés helyett megtarthatta a Packs és még 15 yardot is kaptak mellé ajándékba. Miközben nem történt szabálytalanság és tiszta labdaszerzés volt. Ez igencsak befolyásolta a mérkőzést.

 23. 24

  Kiss Botond

  3&hosszú helyzeteket tényleg borzalmas volt nézni. Szépen védekeztek elsőre és másodikra, aztán a harmadik próbánál meg sokszor légüres térben kapta az elkapó a labdát.. Nem lesz ez így jó a PO-ban sajnos

 24. 25

  Gáspár Bollók

  Mondjuk ezen a meccsen én egy percig nem izgultam, mert annyira töketlennek tűnt a Bears, már elnézést, de én így éreztem.

 25. 26

  Gáspár Bollók

  Láttad a meccsen Lewist és Tonyant? Lewis egyszer kapta.meg a labdát, és konkrétan belefutott egy birkózó párosba, nem tud irányt váltani. Tonyan pedig nem tud routot futni (le is szúrta őt ARod), elfutott a labda mellett, amikor be.kelllett volna kanyarodnia.

 26. 27

  bjeela

  Azonnal tedd le a napfogyatkozáshoz használt szemcsidet és tedd fel az orrodra azt a csinos elektronmikroszkópot a tisztánlátás érdekében! Rossszindulatú rágalom! Minden úgy alakult, ahogy elterveztük. Hagytuk az ellenfelet elkényelmesedni és a végén ledöftük volna egy fondüvillával, de a bírók eltolták előlünk a sajttal teli fondütálat, hogy rohaggyanakmeg!

 27. 28

  Kopi3.14

  Ez a Raider Nation szembeköpése volt. Nem feltétlen az eredmény miatt, hanem a játék alapján.

 28. 29

  Gáspár Bollók

  Tudod mennyi idő volt míg ezt a tudatállapotot elértem? Csinálok majd hozzá egy tanfolyamot, és betegre keresem magam (Seahawks jeligére).

 29. 30

  Gáspár Bollók

  Kár, hogy nem a tavalyira hasonlít :)

 30. 31

  Gáspár Bollók

  Az a szám csak az elkapások esetén nézte a szeparaciót. Ha nincs elkapás, nincs adat. Tehát, ha 99x nem lehet passzolni valakinek, mert a nyakán van a védő, de egyszer elszakad 10 yardra és megkapja a labdát, csak egy 10-es kerül a neve mellé.

 31. 32

  bjeela

  Azé csak óvatosan a jógával, mert a Sándor atya is megaszondta, hogy akkó gyönnek a pokolbéli szörnyek kísérteni tégedet.

 32. 33

  Ádám

  😀 Hát igen, a Seahawks meccset lehet ilyen címmel is lehozni. De azért aki nézte a meccset egyértelmű volt, hogy a Hawks végig kontroll alatt tartotta az órát és a meccset. De nem kell sima meccset játszani sehol. Szerintem nagyon unalmas lenne mindenhol sok-kevés állású meccseket látni. #GoHawks

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team