Connect with us

Hír

Desmond Trufant és Rashad Penny szezonja is véget ért, Daniel Jones 2-4 hetet hagy ki

Véget ért a Falcons cornerbackjének, Desmond Trufantnak a szezonja, miután a Panthers elleni vasárnapi mérkőzésen eltört az alkarja – számol ne Ian Rapoport. Trufantot még a héten megműtik és IR-re kerül. A helyén lesz lehetősége a csapatnak több játékidőt biztosítani Isaiah Olivernek és Kendall Sheffieldnek.


Rashad Penny szezonja is véget ért, miután a Rams ellen megsérült a térdszalagja. Nem szakadt el, de minden bizonnyal ki kell hagynia az idény hétralévő részét, Pete Carroll is komoly sérülésnek nevezte a találkozó utáni sajtótájékoztatón. Penny az utóbbi hetekben végre jól játszott és kemény tandemet alkotott Chris Carsonnal, mostantól viszont nem támaszkodhat rá a Seahawks.


A Giants irányítójára, Daniel Jonesra 2-4 hét kihagyás vár Ian Rapoport információi szerint a bokasérülése miatt. Azt már tudtuk, hogy ma éjjel Eli Manning kezd az Eagles ellen, így viszont mindenképp kap egy hazai meccset is a Giants legendás alakja, és lehet a szezon végéig ő marad a kezdőben, így nem az oldalvonal mellett, hanem a pályán fejezheti be New York-i karrierjét. Jövő héten a Dolphins érkezik a városba, majd Washingtonba utaznak Eliék, végül az Eaglest fogadják az utolsó körben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!