Connect with us

Hír

Dwayne Haskins és Mason Rudolph kidőlt, Kyler Murray kérdéses

Jelentés a 16. héten megsérült irányítókról.

 

 

Kyler Murray relatíve rendben van, a combhajlítójában semmi nem szakadt el, így Ian Rapoport infói szerint akár játszhat is az utolsó héten a Rams ellen. Az előző fordulóban csak 37 snapen játszott, ha idén már nem lépne pályára, akkor újoncként 5-9-1-es rekordot, 3 397 passzolt yardot, 18 TD-t, 10 INT-t, 87,9-es passer ratinget, 544 futott yardot és négy TD-t könyvelhet el.

 

Még ennyire sem kapott pozitív híreket a Redskins, az újonc Dwayne Haskins újonc szezonja ugyanis véget ért egy bokasérülés miatt. Az 1/15-ös pick kezdőként 2-5-ös mérleget tud felmutatni, 58,6 százalékkal passzolt 1 365 yardot, hét TD-t és hét INT-t. A helyén Case Keenum fog kezdeni a Cowboys ellen.

 

 

A Steelersnél sincs sok az örömre, hisz Mason Rudolph válla megsérült és hetekre kidőlt (bár végeredményben mindegy, melyik pocsék irányítóját kezdeti a csapat). Így az utolsó héten és egy esetleges PO-részvétel esetében is Delvin Hodges kezdene, illetve végszükség esetén még Paxton Lynch bevethető. Nem valami bizalomgerjesztő helyzet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!