Connect with us

Hír

Ez történt hétfőn

A Black Monday nem volt olyan mozgalmas, mint számítani lehetett rá (a Jaguars és a Cowboys még mindig nem döntött a főedzőjével kapcsolatban), de voltak ezen kívül is történések, ezeket szedtük most össze:

 

  • A Steelers 2 éves szerződést kötött az outside linebacker Tuzar Skipperrel. Érdekes lépés, mert egyrészt ERFA lett volna, vagyis bagóért megtartható legalább egy évig (bár jó eséllyel így sem keresi betegre magát), másrészt pedig egy percet nem játszott idén a Pittsburgh-ben.
  • A linebacker Rolando McClaint határozatlan időre eltiltotta a liga – megint. A már 30 éves játékos legutóbb 2015-ben játszott, szóval nincs túl sok új a nap alatt.
  • A Colts három játékosával is hosszabbított. Egyéves szerződést kapott az elkapó Zach Pascal, a tight end Mo Alie-Cox és a kicker Chase McLaughlin is. Előbbi 41 elkapásból 607 yardot és öt TD-t szerzett, Alie-Cox 321 támadó- és 124 speciális egység-snapen volt a pályán, 226 yardot és két TD-t termelt. McLaughlin 5/6 volt mezőnygólokból és 11/11 az extrákból, egy újabb jel, hogy Adam Vinatieri karrierjének vége.
  • További Colts-hír, hogy a left tackle Anthony Castonzo nem tudja, folytatja-e a karrierjét. Tavasszal szabadügynök lesz.
  • Matt Stafford megnyugtatott mindenkit, hogy a holtszezonban már bevethető lesz, tehát a hátsérülése nem fogja zavarni a felkészülésben. A Lions irányítója 2499 yardot, 19 TD-t és 5 INT-t dobott nyolc meccsen, a sérüléséig All-Pro szinten játszott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!