Connect with us

Érdekességek

Ezeknek a csapatoknak a legfontosabb a 15. forduló

Sok csapat kiesett már a versenyfutásból, néhányan már bebiztosították a helyüket, egyesek pedig kvázi biztos playoff-résztvevőnek tekinthetők, azonban van még pár gárda, amelynek óriási jelentőséggel bír a következő három forduló. Most azt nézzük meg az ESPN FPI-indexe jóvoltából, hogy a 15. játékhéten kinek a legfontosabb a győzelem, illetve melyek lesznek a legfontosabb mérkőzések a héten.

AFC

Nyilvánvalóan a Texans@Titans találkozó lesz a legfontosabb mérkőzés a héten, előbbinek 27 százalékkal, utóbbinak 45 százalékkal nőne az esélye a rájátszásra egy győzelem esetén. Azonban mégsem nekik, hanem a Pittsburgh Steelersnek a legfontosabb a győzelem a héten, egy Bills elleni vereséggel már csak 30% alatti esélye lenne a Vasasnak a januári részvételre – egy győzelem viszont 87%-ra repítené a gárdát.

NFC

Az NFC-ben is nyilvánvaló, melyik a legfontosabb meccs, a Rams@Cowboys összecsapás, hiszen előbbinek 35 százalékkal, utóbbinak 20 százalékkal nőne az esélye a rájátszásra, egy vereséggel a Rams kvázi le is mondhat a januári részvételről (10% alá csökkenne a valószínűsége). A Cowboys kapcsán az Eaglesnek is nagyon fontos a Redskins elleni csörte (24%), a Rams hajrája miatt pedig a Vikingsnak is kell a győzelem a Chargers ellen (22%).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!