About the author

8 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Szerintem nem volt még olyan, hogy egy hazai Patriots meccsre több a vendég tippetek. Meglep, mert emberemlékezet óta nem kapott ki a csapat hazai pályán, ráadásul ez a Chiefs színtelen-szagtalan, vagy Andy papa rájött, hogy a PO-ban kell hasítani.

 2. 2

  katonadani

  lehet a Chiefs színtelen-szagtalan, de a Pats sem tűnik egy igazán top domináns csapatnak jelenleg. A védelem persze nagyon jó, de a támadókat rossz nézni.
  Igazából én is már csak azért teszek rájuk, mert hazai pálya, meg mégiscsak a Pats és csak nem kapnak ki minden valamirevaló contendertől, de a mutatott játék nem sok jót sejtet azért…

 3. 3

  acsdav2

  Szerintem ezeknek a sorozatoknak nincs jelentősége, hogy mióta nem kaptak ki hazai pályán. 16-ban csak hazai pályán veszítettek (2-szer) 17-ben pedig szintén több hazai vereség volt (2-1 arányban). 18-ban hirtelen megfordult a tendencia és csak idegenben veszítettek, nem is kevésszer. De abban a szezonban mégis sikerült nyerni Kansasben, szóval ingadozó dolog ez.

 4. 4

  acsdav2

  Színtelen-szagtalan Chiefs? :D 3.legtöbb szerzett ponttal? :) Kicsit úgy érzem, hogy kár volt tavaly ennyire jól kezdenie Mahomesnak, mert ha már nem úgy játszik, akkor már ők nem is jó csapat. :)

 5. 5

  Aszti

  Továbbra is futottak még kategória a Steelers a tippek alapján. 7/6 győzelem az uccsó meccseken, Cardinals 0/5 és mégis oda raktok több győztes tippet. Oké, hogy nem túl megyőző a játék, de talán mégis nagyobb bizalmat érdemelnének :) aki látta a meccseiket, az tudja, hogy a SEA és a BAL ellen is csak egy meccs végi fumble miatt kaptak ki. Állhatnának 9-3-al is, egy rakás key player kiesése mellett. Peace :)

 6. 6

  Wyatt

  „az engedett pontok tekintetében első helyen jegyzett védelmekkel szemben – mindkettő igaz ugyebár a 49ersre.”

  Khm, ez nem tudom, honnan van, de nem éppen helytálló ^^

 7. 7

  katonadani

  igaz,hirtelen azt hittem a total defense az pontokra vonatkozik, de valójában yardokra. javítva

 8. 8

  Wyatt

  mert az lenne a logikus, de sajnos a kinti szakik is a yardok alapján rangsorolnak, pedig a pontok picit fontosabbak^^

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team