Connect with us

Hír

Gilmore: Kétségtelen, hogy én vagyok az Év Védője

Stephon Gilmore egészen parádés szezont tudhat magáénak. Épp a héten választották be a Pro Bowlba, és itt minden bizonnyal nem állnak meg az elismerései. Óriási meglepetés lenne, ha nem lenne első csapatos All-Pro a szakírók szavazatai alapján, de ő még egy szinttel magasabbra pályázik és az Év Védője szeretne lenni – 2010, azaz Troy Polamalu óta nem nyerte meg a díjat defensive back, cornerback pedig 2009-ben nyert utoljára (Charles Woodson).

A játékom magáért beszél. Ha minden egyes meccset megnézel, akkor kétségtelen (hogy én vagyok az Év Védője)

– mondta Gilmore egy rádióműsorban, via PFT.

Gilmore-t idén a PFF statisztikái alapján 82-szer vették célba, ebből csak 38 elkapást engedett (46,3%), 444 yardot kaptak el mellette a receiverek (152 yard after catch), TD-t egyetlen egyet sem engedett, ellenben lehúzott 6 interceptiont és kettőt vissza is hordott TD-re. Idén az irányítók jobban jártak, ha a földre vagy a lelátóra dobták a labdáikat, mintsem Gilmore irányába, ugyanis a cornerback mindössze 32,8-as passer ratinget engedett a szezonban.

Mellette egyébként TJ Watt, Danielle Hunter, Aaron Donald vagy Nick Bosa lehetnek a legesélyesebbek az Év Védője címre, ahol nincs színtiszta favorit, és az utóbbi évek egyik, ha nem a legkiélezettebb versenyét láthatjuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!