Connect with us

Hír

Három edzőt is kivágott a Dolphins

A Dolphinsnál maradtak a fejesek, azonban hiába a remek szezonfinálé és a vártnál sokkal pozitívabb szezon, nem mindenki térhet vissza jövőre: a csapat kivágta az offensive coordinator Chad O’Shea-t, az offensive line coach Dave DeGuglielmót és a safety coach Tony Odent.

 

 

Nehéz megmondani, mi állt a döntések hátterében, már azon túl, hogy “hosszú távon ez a legjobb a csapatnak”. O’Shea 10 éve volt a Patsben, régóta ismeri Brian Florest, konkrétan csakis miatta érkezett idén, mégis mennie kellett. Persze a Dolphins offense nem volt ideális (távolról sem), de mivel minden téren Ryan Fitzpatrick volt a legjobb játékos a támadók között, illetve figyelembe véve DeVante Parker feltámadását, összességében nem végzett olyan rossz munkát.

 

DeGuglielmo kivágása már érthetőbb, a támadófal szörnyű volt, konkrétan a legrosszabb futásblokkoló és passzblokkoló egység az egész ligában, de mivel az NFL legkevesebb tehetséggel rendelkező faláról beszélünk, ez azért nem volt meglepő. Ugyanez elmondható Odenről is, ahogy egyébként a bottom 3-as Dolphins-védelem bármelyik edzőjét el lehetett volna küldeni, de ezek szerint a többiekkel elégedettek voltak a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!