Connect with us

Érdekességek

Jameis Winston egészen hihetetlen dolgot vihet véghez

Jameis Winstonnak nagyon spéci szezonja van, abszolút a végletek embere. Jelenleg jó esélye van arra, hogy szinte minden releváns passz-statisztikát ő vezessen a szezon végén.

 

 

Winston idén 4 115 yardot, 26 TD-t és 23 INT-t passzolt – előbbi kettő a második legtöbb a mezőnyben, utóbbi pedig az első. Passzolt yardokban mindössze héttel van elmaradva Dak Prescottól, ami gyakorlatilag semmi (közel négyszázzal vezetnek a harmadik Rivers előtt), míg TD-ből kettővel van kevesebbje, mint Lamar Jacksonnak. Ez utóbbi sem leküzdhetetlen távolság, pláne nem akkor, ha a Ravensnél az utolsó héten már pihentetni fogják a kezdőket. Eladott labdákban magabiztosan vezet, héttel előzi a második Baker Mayfieldet, ezt már aligha veszi el tőle bárki is.

 

Egyébként Winstonnak van a második legtöbb passzkísérlete a ligában (512, 10-zel lemaradva Tom Bradytől), 314 sikeres passza pedig a negyedik legtöbb (11-gyel lemaradva Dak Prescottól). Ha minden összejön, akkor passzolt yardokban, TD-kben, INT-kben, passzkísérletekben és sikeres passzokban is vezetheti a ligát a szezon végén – nem semmi rekord lenne.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!