About the author

5 Comments

 1. 1

  Balázs Árva

  Lehet van egy stat, ami legalább egy picit árnyalja a képet: “Mack (247 attempts) joined Joe Mixon (278 attempts) as the only two players this season to carry the football 225+ times yet not fumble once.”
  ez alapján érdekes lenne egy cikk arról, hogy a fumble-ek mennyire számítanak hátránynak a RB-eknél. Mennyire károsak vagy nem számít? Egyáltalán az RB-n vagy a DEF-en múlik a számuk? Vagy a kettőn együtt korreláció a mérkőzések eredményével?

  Szerintem amúgy “érzésre” mindketten középszint teteje futók, akiknek idén nem nyitott elég teret a passzjáték hiánya.

 2. 2

  Hobgoblin

  Szerintem egy nem tul magas szerzodessel erdemes lehet lekotni. Penzuk van, es Mixon egy elso koros tehetseg, tud elkapni es blokkolni is es igazan nem rajta mulik hogy mennyire rossz a Bengals O. (Tavaly egy szinten nem tul eros csapatban AFC rushing leader volt.)

  Ha Burrow-nak fegyvereket is akarnak adni, akkor ez logikus lepes lenne.

 3. 3

  Pedro44

  Szerintem meg kell adni neki azt a 8-9 millát. Kétszer is 1000 yard fölött futott, és sajnos tavaly sem voltunk jobbak. + vigyáz is a labdára, ahogy már előttem is írták. Ha jön Burrow, akkor Mixonnak még jobb éve lehet (ha Taylor el nem cseszi), ami után még több pénzt is kérhetne. Lehet Belichick dobta meg az önbizalmát : https://www.cincyjungle.com/2019/12/17/21024322/bill-belichick-patriots-joe-mixon-joe-mixon-nfl-running-back-rankings

 4. 4

  magyar_newton

  Belichick szerint fontos faktor a fumblitisz, nála általában azonnal doghouse-ba megy a futó ha elveszti a labdát. :)

  Egyébként a 8 millió ma már nem akkora összeg. A 15 millió az tényleg sok, de 7-8-9 millió az bőven elfér egy 200 milliós capben. Inkább a szerződés hossza lehet problémás, mert egy 26-27 éves futóval 4-5 éves szerződést kötni már kockázat. De ha Mixon hajlandó lenne aláírni mondjuk 3 évre 26-27 millióért, az szerintem simán megadható lenne neki.

 5. 5

  makosteszta

  Ahogyan egy jól teljesítő futónál mindig a elővesszük a fal segítségét, úgy Mixon esetében is meg kell jegyezni, hogy a Cincy támadó fala mögül futni is nettó hátrány. Illetve mivel az egész offence szenvedett, ráadásul sokat voltak hátrányban, szintén nem Mixon malmára hajtotta a vizet.

  8-9 milliót nyugodtan kaphatna, azzal egyetértek, hogy 13+ milliót egy futó sem ér.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team