Connect with us

Hír

Josh Gordon után újabb játékosát vesztette el eltiltás miatt a Seahawks

A héten a Seahawks elvesztette Josh Gordont határozatlan idejű eltiltás miatt, most pedig négy meccsre Al Woods védőfalembert is eltiltotta a liga teljesítménynövelő szerek használata miatt – számol be Ian Rapoport.

Woods mind a 14 meccsen játszott idén, öt meccsen kezdő is volt és neki van a második legtöbb snapje a csapatból DT poszton Quenton Jefferson mögött (habár Jarred Reed beérte volna 6-meccses eltiltását követően). Idén 32 tackle-t, 3 negatív yardos szerelést, egy sacket és két összeszedett fumble-t írhattunk fel a neve mellé. A PFF adatai szerint 11-szer gyakorolt nyomást az ellenfél irányítóira és 13 run stop is felkerült a lőlapjára három elhibázott szerelés mellett. Pass rushban tehát nem kiemelkedő, de legalább a futást jól fogja.

Fontos rotációs játékos volt, nélküle több szerep jut majd Jeffersonnak, Reednek és Poona Fordnak is. A négymeccses eltiltás azt jelenti egyébként, hogy ha a Seahawks pihenőhetet szerez, akkor csak a Super Bowlra térhet vissza, ha viszont wild cardról kezd menetelni, akkor a főcsoportdöntőben is ott lehet.

Woods márciusban egyéves szerződést írt alá a Seahawksszal, így tavasszal ismét szabadügynök lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!