Connect with us

Hír

Josh Gordont már megint eltiltották határozatlan időre

Josh Gordon olyan, mint az a bizonyos ló, amit már majdnem sikerült leszoktatni az evésről, de pont a cél előtt elpusztult. Hiába a számtalan rehab, a milliomodik új esély, a remek elkapó megint nem bírta ki tiltott szerek nélkül (ezúttal teljesítményfokozókkal bukott le) és az NFL ennek megfelelően határozatlan időre eltiltotta.

 

Gordon egy top 5 tehetségű elkapó, karrierje első két, relatíve balhémentes szezonjában 2400+ yardot és 14 TD-t szerzett 30 meccsen, ráadásul a Brownsban. Mindez még 2012-2013-ban történt, azóta a többször is eltiltott elkapó összesen csak 33 mérkőzésen lépett pályára és 1900 yardot gyűjtött hat TD-vel.

 

Pedig nem panaszkodhat, tényleg megkapta az esélyeit: nem elég, hogy játszhatott a liga engedékenységének hála, de olyan csapatoknál volt az elmúlt két évben, mint a Patriots vagy a Seahawks. De nem sikerült kitartania, New Englandből kirúgatta magát, Seattle-ben pedig eltiltatta, ezek után pedig már nem nagyon kap új lehetőséget (pláne nem elit csapatoktól).

 

Gordon az idei évet így 27 elkapással, 426 yarddal és egy TD-vel fejezi be, a karrierjét pedig jó eséllyel 4 252 yarddal és 20 TD-vel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!