Connect with us

Hír

Le’Veon Bellt és Jamal Adamst is elcserélheti a Jets

A Jets a holtszezonban megpróbálhatja elcserélni Jamaal Adamst és Le’Veon Bellt, állítja az insider Ralph Vacchiano. Érdekes lépés lenne mindkettő, ritkán árulja legjobb védőjét és legjobb támadóját egyszerre egy csapat (bár meglepőnek aligha nevezhető, már szezon közben, a trade deadline előtt is lehetett hasonló pletykákat hallani).

 

 

Bell idén írt alá a Jetshez négy évre 52,5 millió dollárért. A lépés nem nagyon tetszett a főedző Adam Gase-nek, viszont kivágni legkorábban a 2020-as szezon után lehet az amúgy kiválóan játszó futót. Így egyedül a csere jöhet szóba, egy trade-del már 10 millió dollárt spórolhatna a Jets, bár kérdés, hogy ilyen körülmények között melyik csapatnak érné meg – ha valaki cserélne is Bellért,egy negyed körnél jó eséllyel nem adna többet érte.

 

Adams helyzete teljesen más. Ő még újonc szerződéssel játszik, ha a csapata lehívja az ötödik éves opcióját, akkor a 2021-es szezon végéig lenne kontraktusa az All-Pro safety-nek. Minkah Fitzpatrick első kört ért a Steelersnek, Adamsért akár egy elsőt és egy harmadikat is elkérhetne a Jets, de akár még feljebb is mehet az ár.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!