About the author

22 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Álomrangadó, a kedvenc egyetemi csapat (LSU), csap össze a Texansba a legtöbb kedvenc játékost adóval (Clemson). Azért örülnék ha végre az LSU behúzná🙂

 2. 2

  acsdav2

  Én most a szoros meccset is nehezen látom. Hihetetlen ez az idei LSU.

 3. 3

  Debreceni József

  Clemsont sose szabad leírni de igen, hihetetlen szezont hozott le idén az LSU. Végre😊

 4. 4

  acsdav2

  LSU drukkerként te talán nyilván nem akarsz elbizakodó lenni, de szerintem óriási favorit az LSU. Minimum 10 pontosra tenném őket, bár totál döbbenetes, hogy az ESPN a Clemsonnak ad 55,5% esélyt.

 5. 5

  katonadani

  3,5 – 5,5 pontos favorit az LSU a fogadóirodáknál, attól függ hol nézzük

 6. 6

  ahanem

  Lawrence úgy a 2021-es 1/1 mint ahogy Tua a 2020-as 1/1.

 7. 7

  acsdav2

  Na ez már reálisabb! :) De szerintem kevés

 8. 8

  bjeela

  Ez a Burrow egy állat! Egy félidőt néztem csak, mert már kellemetlen volt látni azt a mészárlást, amit művelt. Bár az sem volt semmi, hogy a lesajnált LSU D rommá verte Hurstéket. Amúgy gyalázat, amit az Oklahoma művelt az első félidőben, az Alabama ezerszer inkább megérdemelte volna, hogy helyettük játsszon és akkor legalább lett volna egy szorosabb meccs, mert ez így uncsi volt.

  Ami meg a Clemsont illeti simán kikaptak volna, ha nincs egy Etienne-ük, aki igazán csak három TD-t szerzet és Lawrence kezet csókolhat neki, hogy feljavította a statisztikáját. Bár TL futása nagyon rendben volt.

 9. 9

  bjeela

  Nem lehet felmérni, mire képes a Clemson, mert nem voltak komoly ellenfelei. Viszont ahogy elintézte az Ohio-t, az arra utal, hogy van bennük tartalék. Más kérdés, hogy az Ohio-nak a végén győznie kellett volna, de az irányítót átverte az elkapója(vagy fordítva). Rohattul nem a Clemson kezében volt az a meccs, de pariban voltak a szezon második legjobb csapatával, ami nagy szó. És vélhetően ugyanígy pariban lesznek az LSU-val is, mert mégeccer nem kap ilyen értéktelen lúzer társulatot az LSU, mint az Oklahomát. Bárki jobb lett volna helyettük az első nyolcból…

 10. 10

  bjeela

  OK, dejakkor ki lesz helyette? Egy új Burrow?

 11. 11

  ahanem

  Simán elképzelhető. Mivel a 2021es döntő Miamiban lesz, tennék a Gatorsra mondjuk… :D egy éves csúsztatásban a mérlegük is hasonló, már csak kell valaki, aki transzferel oda

 12. 13

  Tizenkettes

  Az LSU-Oklahoma meccset én is csak a félidőig néztem. Nem hiszem, hogy ez túl jó reklám lett volna annak a rendszernek, ami most van, mert az azért nem normális, hogy papíron az első és a negyedik legjobb csapat között ekkora különbség legyen. 1-2 TD még rendben van, de majdnem 700 yardot kapni az egyenesen vicc. És valószínűleg azért a passzjátékra lehetett készülni, ehhez képest 8 TD-t kapni a levegőben… Komédia.
  A másik meccs jó volt, bár az elején azt gondoltam, hogy meg akarják veretni az Oregont. Ha sikerült volna két labdabirtokláson kívülre menni, akkor lehet, hogy meglett volna nekik, de nem tudtak élni a lehetőségeikkel. Az az elkapás utáni fumble érdekes volt. Én úgy gondolom, az elkapó birtokolta a labdát, és utána szedték ki a kezéből. Ez a “tenni kell egy futballmozdulatot” szabály kicsit faramuci. Mert ha az elkapó a pálya szélén labdát kap, és kifelé megy vagy esik, a védő nem lesz abban a helyzetben, hogy fumble-t erőszakoljon ki, mert olyan kevés az ideje, hogy abból legfeljebb kivédekezett passz lehet. Az egyetlen lehetősége így a labdaszerzésre az INT. Ebben az esetben az elkapó már kifelé tartott a pályáról. A védő tehát ahhoz túl későn ért oda, hogy labdát szerezzen (INT), ahhoz meg túl korán, hogy fumble-nak lehessen adni. :)

 13. 14

  packernation

  Lawrence továbbra is 1/1. az elkapói droppoltak, a támadófal nem segítette, kiverték belőle a szart is, mégis lehozta a meccset, megmutatta mekkora harcos. nem csak tehetséges ami a passzolást illeti, atletikus is és kemény. ilyen egyértelmű 1/1 régóta nem volt.

 14. 15

  ahanem

  Tua is hasonló volt amíg össze nem törte magát.

 15. 16

  packernation

  volt amikor Tuát tartották 1/1-nek, de aztán kiderült, hogy Burrow jobb prospect nála. ha nem sérül meg, akkor is így alakult volna. Lawrence viszont az a fajta tehetség, mint Elway meg Luck volt, akire rá lehet mondani, hogy garantált no 1. pick. ahhoz csoda kell, hogy ne így legyen.

 16. 17

  ahanem

  Nézz vissza az előző évi döntőre, ott kb ugyanennyit volt biztos. Persze aztán jött az LSU, de addig várjunk 2020 októberig, amiről az előző hozzászólásom szólt.

 17. 18

  bjeela

  Hetet, egyet futott Burrow.

 18. 19

  acsdav2

  1.Franc essen a disqusba, hogy nem jelez és 2 nappal később tudok csak írni….. :)
  2. A Clemsonnak azért sok esetben szerencséje volt. 2 drive is úgy végződött TD-vel, hogy előtte csak azért folytatódhatott tovább, mert a Buckeyes csinált egy teljesen felesleges szabálytalanságot, ami nem volt hatással a játék kimenetelére. És akkor még ott van egy 3. TD amikor Lawrence futott 67 yardot. 3 olyan TD amik közül egyik se valószínű, hogy összejön az LSU ellen. Ja és ott volt még a Buckeyes visszavont (szerintem jogos, de nem csodálkoztam volna, ha megadják) TD-je. Szóval, hogy bennük lenne tartalék azt nagyon kétlem.
  3. A Sooners értéktelen? Ne bomolj már komám, ahogy szoktad mondani. :) Simábban verték a Texast, mint tette azt az LSU. Mondjuk a legfurcsább az egészben, hogy a pocsék szezont futó Longhorns volt a legközelebb a legyőzésükhöz.
  4. Az a szomorú helyzet, hogy mindenkit agyon vertek volna. Persze lehet, hogy egy Georgiát nem ennyire simán, de úgy gondolom ott is kikapcsoltad volna a TV-t egy félidő után. Szerintem a Clemsont is stabilan verik 10+ ponttal.

 19. 20

  bjeela

  1, Sehol sem vagy, nekem már ötödik napja nem jelzett semmit egészen mostanáig.
  2, Eszondtam én is, hogy nem tucc a Clemsonról semmit. Láccólag egykalapszar, aztán a francsetuggya hogyan, de elverték a szerintem fényévekkel jobb Ohio-t.

  3, De, bomolok, mert ennek a Soonersnek nem lett volna szabad ilyen rondán kikapni, de semmilyen ellenállásra nem voltak képesek. És ez gáz.

  4, Mindenki erre fogad, én is, de mégeccer: senki se tuggya, mire képes a Clemson.

 20. 21

  acsdav2

  2, Ha jól értem, akkor szerinted olyanok, mint az Eli Manning SB győztes Giantsek, amelyek franc se tudja, hogy de nyertek? :D
  3. Hát nem kellett volna az tény, de nem látom, hogy egy Oregon, Baylor, Wisconsin nagyobb ellenállást fejtett volna ki. Sajnálatos Tua sérülése, mert a Crimson Tide vele méltó tagja lett volna a legjobb 4-nek.

 21. 22

  bjeela

  2, Mér, szerinted tuggya bárki is? ;)
  3, Sztem bárki, de főleg a Bama simán jobban megszorongatta volna az LSU-t, mint ez a szánalmas OKlahoma.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team