Connect with us

Hír

LSU-Clemson döntőt rendeznek az egyetemi bajnokságban!

Az éjszaka folyamán rendezték az egyetemi foci rájátszásának elődöntőit, amiből kiderült, hogy az első kiemelt LSU és a címvédő Clemson fogja vívni a bajnoki döntőt január 13-án este (magyar idő szerint január 14-én hajnali kettőkor) a Mercedes-Benz Superdome-ban New Orleansban.

Az LSU egészen parádés elődöntőt tudhat magáénak, 63-28-ra verte az Oklahomát úgy, hogy Burrow már a félidőben hét TD-átadásnál tartott, és végül nyolccal fejezte be a meccset az atlantai Mercedes-Benz Stadiumban – ami annyi, mint ahány TD-t dobott idén ugyanebben a stadionban Matt Ryan, vagy több, mint ahány TD-t passzolt a Bengals decemberben. A Clemson pedig egy végletekig kiélezett meccsen verte a második kiemelt Ohio State-et 29-23-ra, a végén egy interceptiont szereztve a saját end zone-jában. Ez volt a Clemson zsinórban 29. győzelme.

Mindkét csapat veretlen egyébként, 14-0-s mérleget tudnak felmutatni idén, ráadásul mindkét gárda a Tigrisek becenévre hallgat. Érdekesség továbbá, hogy minden bizonnyal a 2020-as 1/1-es (Joe Burrow, LSU) és a 2021-es 1/1-es (Trevor Lawrence, Clemson) irányítja majd a feleket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!