Connect with us

Érdekességek

Már csak 23 elkapás kell Michael Thomastól a rekordhoz

Lamar Jackson az éjszaka folyamán megdöntötte az irányítók által egy szezonban futott yardok rekordját, Michael Thomas pedig egy másik nagyhírű rekord megdöntésére készül a következő hetekben. A Saints elkapója ugyanis nagyon közel áll ahhoz, hogy egy szezonban ő kapja el a valaha volt legtöbb labdát. Ehhez ráadásul még csak igazán extrára sincs szüksége a maradék három körben – hiszen a szezon eddig eltelt meccsein épp azt nyújtott.

Thomasnak 121 elkapása van jelenleg, így 23-ra van még szüksége, hogy megdöntse Marvin Harrison 2002-ben felállított, 143 elkapásos rekordját. Annyira nincs szüksége extrára ehhez Thomasnak, hogy idén nem volt még olyan hárommeccses sorozata, ahol ne kapott volna el legalább 24 labdát. Tehát ha nem hozza le a szezon legrosszabb három meccsét zsinórban, akkor meg fogja dönteni Harrison rekordját. A kiváló receivernek egyébként még attól sem kell tartania, hogy esetleg leültetné őt Sean Payton az utolsó meccsre, hiszen minden valószínűség szerint nem lesz tét nélküli az a találkozó.

Thomasnak egyébként négy év alatt már egészen hihetetlen 442 elkapása van, ami messze-messze a legtöbb egy karrier első négy évében.

(via PFT)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!