Connect with us

Hír

Már megint videózáson kapták a Patriotsot

A New England Patriotsot a 2007-es SpyGate után most ismét azon kapták, hogy egy soron következő ellenfél oldalvonal melletti jeleit videózza. A Patriots beismerte felelősségét és vétkességét, habár van magyarázatuk a dologra.

A sztori úgy került napvilágra, hogy a Bengalsnál észrevettek egy Patriots cuccban lévő embert a sajtópáholyban, ahogy az oldalvonalat és a kispad melletti részt videózza, és mivel őket nem tájékoztatták semmiről, így jelentették ezt a ligának – írja többek közt Dianna Russini, Ian Rapoport és Adam Schefter is. A Pats a Brownsszal egyeztetett a dolog kapcsán (a Bengalst és a ligát azonban nem tájékoztatta), a stáb kapott is akkreditációt, hogy egy behind-the-scenes anyagot forgasson a “Do Your Job” sorozatukhoz, ahol most épp egy játékosmegfigyelő munkáját akarták bemutatni.

A játékosmegfigyelővel történt interjúnak azonban a mérkőzés kezdete előtt már vége volt, a kamerát pedig a Bengals oldalvonala felé fordították és a teljes első negyedet felvették – így a Bengals edzői stáb jeleit tudták rögzíteni. Mikor a kameramant rajtakapták, akkor felajánlotta, hogy törli a videót, csak felejtsék el az egészet.

Bill Belichick azt mondta, hogy nem látta a felvételt és semmi köze a Patriots TV dolgaihoz, a Patriots viszont beismerte, hogy vétett a liga szabályzata ellen és teljes mértékben vállalja a felelősséget – azonban hozzáteszi, hogy tévedés, nem direkt csalási kísérlet volt.

2007-ben a SpyGate kapcsán hasonló volt egyébként a helyzet, akkor játékosmegfigyelők mentek médiához tartozó embernek kiadva magukat (Kraft Productions, Patriots TV) mérkőzésekre és videózták az oldalvonal melletti dolgokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!