Connect with us

Hír

Matt Ryan: A szezon végi jó formát át lehet menteni a következő évre

Az Atlanta Falcons egy nem túl combos 1-7-tel kezdte a szezont, a 9. heti bye week óta azonban remekel: 5-2-es mérleg, sikerült többek között legyőzni egyszer a Saintst és a 49erst is. Ez elég lehet arra, hogy ne hulljanak fejek a szezon végén, illetve Matt Ryan szerint a jó formát át lehet menteni a következő évre.

 

 

A legfontosabb dolog, pláne egy fiatal csapatnak, hogy az ilyen remek eredmények egy nem túl szerencsés időszakban növelik az önbizalmat, az önmagunkba vetett hitet. Ezek után ott lesz a fejekben, hogy képesek vagyunk elvégezni a feladatunkat. Szerintem ez mindennél többet ér, ezért fontos, hogy erősen fejezzük be az évet

 

– mondta Matt Ryan, via Atlanta Journal-Constitution.

 

Az biztos, hogy alapvetően jó dolog pozitívan befejezni az idényt, egy győzelem a szünet előtt jó tehet a játékosok és edzők lelkének, még ha nem is alakult jól a szezon. Túlértékelni azonban nem kell a dolgot, vagy legalábbis nem mindig sikerül ezt a pozitív hozzáállást a következő szezonban kamatoztatni – Matt Ryan már csak tudja, a tavalyi 3-0-s szezonhajrá nem nagyon látszott meg idén a Falconson.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!