Connect with us

Hír

Meg kell műteni Vinatierit, véget ért a szezonja (és a karrierje?)

Adam Vinatieri élete legrosszabb szezonja a műtőasztalon ér véget, hiszen Adam Schefter információi szerint műtétre van szüksége a veterán rúgónak a térdsérülése kapcsán, így idén többet már nem lép pályára és IR-re kerül. Ez minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a pályafutásának is vége lesz.

Vinatieri idén 25 mezőnygólból csak 17-et értékesített (68%), és 28 extra pontjából is csak 22-t rúgott be (78,6%). A sérülése miatt a héten Chase McLaughlin rúgott a Coltsban, neki is volt egy kihagyott kísérlete egyébként.

A 46 éves veteránnak lenyűgöző karrierje volt, ő szerezte az NFL történetének legtöbb pontját. Legújabban pedig beválasztották az NFL All-Time csapatába is.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
István_Szamos
István_Szamos
2019-12-10 09:29

1 évre szerződött a Colts-al, igazából volt egy ilyen “meglátjuk mire megyünk” olvasata az egésznek. Szerintem a sérülés és a műtét egy egyébként igen szép és eredményekben gazdag karrier végét jelenti. A Colts sokat köszönhet neki, Vinny alighanem a liga egyik korszakos játékosa. Kár ezért az utolsó fél szezonért, bármi is volt az oka a sok hibázásnak.

Saját véleményem, de szerintem AV ez után a szezon után mindenképp visszavonult volna.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x